2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مارمولک میاد تو خونه هر چی سمپاشی میکنم میمیرن باز میان تو خونه راهی هست نابود بشن برای همیشه نیان د ...

ن فک نکنم راهی باشه مشکل مام هست البته خونه بابام اینا خودم خونم یجاییه ک اصلا سوسک و مارمولک نیس 

ن فک نکنم راهی باشه مشکل مام هست البته خونه بابام اینا خودم خونم یجاییه ک اصلا سوسک و مارمولک نیس

اخه چقد سخته چندشه. از این دستگاه های دفع حشرات خوبه بنظرت استفاده کردن مادرت اینا

اره عزیزم اونا فقط برای پشه و مگس جوابه اونسری ما چسب موش گذاشتم مارمولک سریع افتاد روش 😄

من خودمم چسپ گذاشتم دنیایی از مارمولک چسپ جاهای مختلف خونه گرفتشون تموم شدن. خیلی هم مراقبیم در خونه باز نمونه ولی باز میان داخل متاسفانه

کنار در ورودی چند تا چسپ موش بذارید

انگاری از گوشه های کولر پنجره ای میان متاسفانه با اینکه تموم درز هارو گرفتیم موندم چیکار کنم بخدا .شدید میترسم و فوبیا دارم .الان خون گریه میکنم😭💔

من خودمم چسپ گذاشتم دنیایی از مارمولک چسپ جاهای مختلف خونه گرفتشون تموم شدن. خیلی هم مراقبیم در خونه ...

وای خیلی هم چندشن ی بار خواب بودم  روصورتم ی چیزی حس کردم پریدم از خواب سوسک بود چندددددش حالم بد شد