2777
2789
عنوان

من یک دروغی به همسرم گفتم موندم توش

399 بازدید | 29 پست

والا ما همیشه خوار و بار غذاییمون رو از یه شرکت تامین میکنیم.. همسرم خیلی نه ها..یه ذره خسیسه سر ۱۰۰یا ۲۰۰تومن بالا پایین قیامت می‌کنه..ما نذر داریم محرم بهم گفت شکر چقدر میده گفتم ۲ملیون در صورتی که ۲ملیون و صد تومانه.من دروغ گفتم تا نگه فلان و فلان..بعد گفت تا چقدر این سری خرید کردی گفتم ۶در صورتی که ۷خرید کردم اگر بهش میگفتم ۷پس میفتاد..فردا قراره جنسا بیاد.. خیلی این سری سفارش دادم.خونه ما هم طبقه چهارم هست بی آسانسور..دلم میخواد به همسرم بگم بمونه و دیرتربره سر کار در باربری کمکم کنه.اما اگر فاکتور برسه دستش قیامت می‌کنه چرا دروغ گفتی..خدا شاهده منم خیلی پشیمانم بابت دروغم آخه تقصیر خودشه دیگه سر ۱ملیون بالا و پایین تر بد خلقی می‌کنه ..چکار کنم چطور دروغم را صاف کنم 

خودت هر طور شده ببر بالا خب

یا از یه نفر کمک بخواه😩

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو یه چیزایی اضافه کردم 

نذریه باید اقا هم راضی باشه دیگه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

بذار بره سرکار پول بده کارگر بیارش بالا قشنگ حرصش بده🫡

بابا بگو تو که اینقدر اذیتی خب نذر نده برادر من

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خودت کل بارو بکش بالا اعصاب خوردی نخر واسه خودت

آخه یکیش شکر پنجاه کیلویی هست .اون رو چطور بیارم.اون شرکت اصلا کمک نمیکنه حتی اگر باج بدیم میگه فقط تا پشت در

خودت هر طور شده ببر بالا خبیا از یه نفر کمک بخواه😩

متاسفانه من در تهران غریب هستم..این شرکت حتی در اضافه پول هم کمک نمیکنه.میگه وظیفه نداریم پول هم نمی‌خوایم.یه شکر پنجاه کیلویی هم درباره اون رو چطور حمل کنم

متاسفانه من در تهران غریب هستم..این شرکت حتی در اضافه پول هم کمک نمیکنه.میگه وظیفه نداریم پول هم نمی ...

یه کارگر پیدا کن 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇