2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهای خودم مشکی کمی سفیدم داشت تنباکویی گذاشتم بایدونه اکسیدان ۹شده حنایی مامانم گفت حناگذاشتی؟!🥲

عزیزم چه خبره اونم اکسیدان 9

یه رنگ دودی ۶یا ۷ بگیر با خاکستری ۶ با اکسیدان شش درصد بزار روش نارنجیش بره

موهات چه رنگیه رنگ کارم بگو راهنمایی کنم

میشه بگی برای مویی که حدود ۷۰درصدش سفیده، اگه رنگ قهوه ای تیره بزاره، چه مقدار رنگ و اکسیدان میخواد. مو تا گردن هستش

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
عزیزم چه خبره اونم اکسیدان 9یه رنگ دودی ۶یا ۷ بگیر با خاکستری ۶ با اکسیدان شش درصد بزار روش نارنجیش ...

بلدنبودم مغازه داردادرنگ مارال برم یه تیوپ رنگ مارال دودی بخرم؟؟؟یاواریانسیون؟؟

میشه بگی برای مویی که حدود ۷۰درصدش سفیده، اگه رنگ قهوه ای تیره بزاره، چه مقدار رنگ و اکسیدان میخواد. ...

ترکیب رنگی رو که مخلوط کردی 

اکسیدان ۶ درصد رو در حدی بزاری که مواد رو برمیگردنی مواد نریزه اما خیلی سفت نباشه یه حالت متوسط رو به سفت

ترکیب رنگی رو که مخلوط کردی اکسیدان ۶ درصد رو در حدی بزاری که مواد رو برمیگردنی مواد نریزه اما خیلی ...

برای منم بگوگلم چی بخرم دقیقاچجوری قاطی کنم؟؟درصداشوبگورنگ یاواریانسیون

آهان، بعد ترکیب رنگ رو هم بی‌زحمت میگی؟

رنگ 7/00یک چهارم تیوب نسبت به حجم موهات بریز

رنگ ۷ دودی یا ۷ بژ نصف تیوب اگه موهات از شونه بلند تره بیشتر بریز حجم موادتم بیشتر کن

رنگ ۶ طلایی یک هشتم تیوب حدودا دو سه بند انگشت