2777
2789
عنوان

50 میلیون ازم کلاهبرداری شده پربازید بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 22 پست
انشالله پیدا میشه❤

اسم و عکست عاااالی😁 صداش تو سرم پلی شددد

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ی اشنا داخل اطلاعات پیدا کنی همین
ما ی اشنا داریم البته رابطه چندانی نداریم ولی از ایناس ک خیلی برش داره بگرد دنبالش تو دوست و اشنا و فامیل اون کارتو حل میکنه از ما چیزی بر نمیاد

هیچ چیز دائمی نیست
کاش بااون اشناتون کمکم میکردب

اگ میتونستم مطمئن باش دریغ نمیکردم عزیزم ولی اونی ک من میگم با ما زیاد رفت و امد نداره ما هیچوقت بهش رو ننداختیم اما داییام باهاشون خوبن خب؟ من داییم رییس بانک بود از ریاست برکنار شد . شد ی کارمند معمولی ولی همون ادم بعد چند ماه یکار کرد داییم بشه رییس شعبه مرکزی . در این حد برش داره دیگ ی آی پی پیدا کردن براش کاری نداره
میتونی دنبال هکر باشی که برات پیدا کنه ک خب اون ی مقداری هزینه داره
به پلیس فتا خبر بده بگو برام ایپی شو بگردین در بیارین یکم رشوه بدین سریع حل میکنن شاید یکی دو میلیون خرجتون بشه ولی می ارزه ب پیدا شدنش . خرج ک میگم همون رشوه ایناس

هیچ چیز دائمی نیست

از یه کسی پرسیدم گفت اگه ایدی طرف رو‌داشته باشه شاید بشه پیداش کرد میتونی تو این بات های شماره یاب ایدی طرف رو‌بزنی اگه تو دیتا بیسشون باشه شمارش رو میده 

بنظر من  شاید بری یه چنتا کافی شاپ بتونن برات یکاری انجام بدن