2777
2789

سلام دوستان عزیز

من این تاپیکو عصر هم زدم ولی چون تعداد کمی شرکت کردن دوباره زدم.

من یک‌پسر خاله دارم که در حدود ۵ سالگی پدشو از دست داد بعد چند سال هم‌خالم فوت کردن.الان ایشون ۳۰ سالشونه و خیلی سخت بزرگ شده و خداروشکر خیلی انسان موفقی هست.استاد دانشگاه و هئت علمی هست و اوضاع مال عالی داره.

امروز جلسه دادگاهی داشتن با یه نفر که سرشون کلاه گذاشته سالهاس و امروز  ۷ نفر شاهد دروغین برای خودش آورده بوده که شهادت دروغین دادن که اگر قبول بشه تقریبا ۱۰ میلیارد ضرر وارد میشه بهش.

امروز اومده بود خونه ما و خیلی ناراحت بود

میگفت من با یتیمی بزرگ شدم خیلی دلم شکست

چند ساعته دارم‌گریه میکنم.

دیدین که کسی اینجوری قسم بخوره تاوان بده؟یا کسی که مال یتیم خورده به چه روزی افتاده؟

به جون بچه هاشون قسم خوردن

در ضمن پسر خالم مدارک داره ولی قاضی به شاهدهای اونا هم استناد کرده.

از صبح دل من و مادرم اصلا آروم نمیشه

لطفا اگه تجربه ای دارین بگین شاید دلمون آروم شد

چون خانواده پدریش هستن و مادرم خیلی غصه میخوره باهاش این کارو کردن

پدر زنداداشم قسم خورد دست گذاشت رو قرآن و قسم خورد و الکی و دروغگی صاحب خونه شد

نمیدونم چرا خدا جواب اینها رو نمیده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاوان میدن شک نکن

یکیو میشناسم قسم به دروغ خورد طرف بهش گفت چرا قسم دروغ میخوری برگشت گفت سرطان بگیرم اگر دروغ میگم😐سریکماه سرطان گرفت مرد🫡

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
پدر زنداداشم قسم خورد دست گذاشت رو قرآن و قسم خورد و الکی و دروغگی صاحب خونه شدنمیدونم چرا خدا جواب ...

مصلحتش چیه جوابشونو نمیده؟

من به کل دلسرددشدم از دنیا و قوانینش

یه نفر دیدم تو دادگاه قسم دروغ خوردچندوقت بعد تومور مغزی گرفت مرد

نمیخوام خوشحال بشم از مرگ‌کسی

ولی آخه باید تاوان بدن دیگه

اگه ندن تکلیف این دل شکسته چی میشه؟

با قسم‌ندیدم ولی اینایی که میان دست میزنن به قران و شهادت میدن اینارو دیدم که زندگیشون کلن داغون ش ...

نه اینا فقط قسم خوردن

البته گفتن حاضرن دست بذارن قرآن قاضی گفته لازم نیست

تاوان میدن شک نکنیکیو میشناسم قسم به دروغ خورد طرف بهش گفت چرا قسم دروغ میخوری برگشت گفت سرطان بگیرم ...

حتی دلم‌نمیاد بگم خداروشکر

کاش اینقدر آشغال نبودن بعضیا

مگه مال دنیا اینقدر مهمه؟

🥲🥲نکنن‌یوخت‌خداشاهده هر کدوم به یه نحوی زمین گیر شدن اینایی ک میگم

پسرعموهای پسر خالم هستن

خیلی راحت گفتن حاظرن دست بذارن روی قرآن

ولی خب قسم دروغشون هم میتونه روند پرونده رو تغییر بده

حتی دلم‌نمیاد بگم خداروشکرکاش اینقدر آشغال نبودن بعضیامگه مال دنیا اینقدر مهمه؟

همینو بگو انگار اونایی که قبلا پادشاهی آنچنانی هم داشتن ثروتشون با خودشون بردن

مال دنیا چشم رو کور میکنه وجدان رو خواب

این دنیا دار مکافاته شاید شما نشنوی که ضربه اش رو خوردن ولی اونا خودشون تو دلشون به این نتیجه میرسن

به پسرخاله ات هم بگواونی که روزیت رو میده نمیگه این مرد نتوست مالشو نگه داره دیگه بش نمیدم اون بالایی خودش حساب همه چی دستشه گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری

خدا بزرگه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
🥲🥲نکنن‌یوخت‌خداشاهده هر کدوم به یه نحوی زمین گیر شدن اینایی ک میگم

اصلا نتیجه برامون مهم نیست فقط از وقاحتشون حرصمون میگیره

به نظرت خدا جواب این کارشونو میده؟

احساس مرگ دارم از مظلومیت و بی کسی این بچه

همش میگم خدا زود جواب بده طاقت ندارم

همینو بگو انگار اونایی که قبلا پادشاهی آنچنانی هم داشتن ثروتشون با خودشون بردنمال دنیا چشم رو کور می ...

خدا لعنتشون کنه

اینجوری مواظب امانت برادرشون بودن

هیچ وقت فکر نمیکردم مال دنیا کاری بکنه آدم قسم جون بچشو‌ بخوره حتی به راست