2777
2789

هر چی دعا میکنم مشکلم حل نمیشه، روز به روز دارم از لحاظ روحی داغون میشم، کسی هست که احساس کنه خدا بهتر از بقیه صداشو میشنوه؟ برام از خدا بخوایین صدای منم بشنوه. 

برام عمیقا و با قلب مهربونتون، سر نماز و دعاهاتون، یا اگه میرین زیارت عاجزانه بخوایین ازش کمکم کنه، خودم هر چی زجه میزنم انگار خدا باهام قهر کرده نمیدونم چرا؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تو به خدا یه چیزی بده یعنی یه قدم به سمتش برو تاخدا ده قدم به سمتت بیاد حالا اگه تو نمازت سستی قول بده اونو درست کنی اگه حجابت خوب نیس قول بده اونو درست کنی تا خداهم مشکلاتتو حل کنه البته شاید چیزی که میخوای به صلاح نیس منم چیزایی میخوام که خدافعلا صلاح ندونسته بده ولی صبر میکنم 

برام عمیقا و با قلب مهربونتون، سر نماز و دعاهاتون، یا اگه میرین زیارت عاجزانه بخوایین ازش کمکم کنه، ...

قهر نیس دوستت داره

ذکر استغفرالله تو زبونت باشه همیشه 

چند روز پیش یکی خیلی می نالید بش گفتم چله بگیر تا حاجت روا شی من خودم چله آیت الله حق شناسو پیشنهاد دادم بش 

اومد انقد غر زد نمی تونم اخه من بدم تو یکی برام بخونه من نماز نمی خونم و این حرفا ...

خیلی بدم اومد از کارش والا کسی که گشنشه واسه خرید نونم شده باید بره نونوایی نمیشه که بگه من گشنمه خدا نون رو بذاره تو دهنم 

بت پیشنهاد میدم ی چله بگیری 

چله استغفار زیارت عاشورا توسل یا هر چی که ب دلت بیشتر می شینه و باهاش آرامش میگیری 

مطمئنم حاجت روا میشی 

چله ایت الله حق شناس رو بگیر عزیزم 

ان شالله حاجت روا شی گلم 

خودمم نمیدونم چرا خدا دعامو مستجاب نمیکنه، اگه الان که من از لحاظ روحی داغونم وقتش نیست پس کی وقتشه؟ ...

منم ی زمانی حال روحیم داغون بود دنبال معجزه بودم میگفتم میشه میشه میشه نشد

اما الان بعد سه سال خداروشاکرم 😍😍😍

عزیزم تو به خدا یه چیزی بده یعنی یه قدم به سمتش برو تاخدا ده قدم به سمتت بیاد حالا اگه تو نمازت سستی ...

توی نمازم که خیلی بدهکارم بهش، ولی چرا منو توی این شرایط سخت و طاقت فرسا قرار داده؟ من تحمل این همه فشار روحی روانی رو ندارم، خسته ام به خدا 

قهر نیس دوستت داره ذکر استغفرالله تو زبونت باشه همیشه  چند روز پیش یکی خیلی می نالید بش گفتم ...

شما جون چله ای که میگی باید چه ذکری رو بخونم؟ باید چیکار کنم؟ 

توی نمازم که خیلی بدهکارم بهش، ولی چرا منو توی این شرایط سخت و طاقت فرسا قرار داده؟ من تحمل این همه ...

خدا هرکس رو در حد توانش امتحان می کنه عزیزم 

بدهکاری هاتو بذار کنار از امروز شروع کن که بدهکاری بعد این نداشته باشی 

شما جون چله ای که میگی باید چه ذکری رو بخونم؟ باید چیکار کنم؟ 

چله آیت الله حق شناس بگیر 

نمازت نباید قضا شه 

مراقبه مهمه

خلوص نیت از ته دل 

ببین عزیزم چله گرفتن هر چله ای باشه باید مراقبه و نماز اول وقت داشته باشی تا حاجت روا شی 

من توی زندگیم دیگه از همه چیز و همه کس حتی از خدا ناامید شدم، دیگه ته تهش همینجاس که الان من قرار گر ...

همیشه ی بدتری هم هس ناشکر نباش عزیزم 

خیلی ها داستان زندگی منو تو این سایت میدونن برا خیلی هاشون ینی برا نودو نه درصدشون غیرباوره ولی من خداروشاکرم بابت همه داشته های زندگیم 

ناشکری نکن عزیزم 

همیشه ی بدتری هم هس ناشکر نباش عزیزم  خیلی ها داستان زندگی منو تو این سایت میدونن برا خیلی هاش ...

ممنون عزیزم،  الان تو گوگل چله آیت الله حق شناس رو سرچ کردم اینجوری فهمیدم که باید 40 روز زیارت عاشورا رو بخونم و نماز اول وقت و دورکعت نماز برا آقا مون سید الشهدا. آره ؟خدا کنه معجزه بشه برام