2777
2789
عنوان

بعد یه دعوا مفصل با همسر و دختر

181 بازدید | 9 پست

و قهر هر سه عزیز 

دوستان ،عزیزان در مورد همسرداری و فرزند پروری سوال یا نکات و آموزش هایی خواستید 

بی مزد و منت خدمت تون ارائه میدم

من خیلی دلم گرفته

شوهرم میگه دوسم داره اما کلا سرش ب اینستا و دوستاش گرمه

روزی چند ساعت با دوستاش تلفنی حرف میزنه

تو گذشته روزی چند ساعت با زندایش حرف میزد و چت میکرد

اما برای من هیچ وقتی نداره

فکر میکنه همین ک پول بده بهم کافیه

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

❤😔میشه برای اینکه معجزه بشه تو زندگیم نفری یدونه صلوات برام بفرستین! هدیه کنید به امام جواد! 

ان شاءالله دست به خاک میزنید طلا بشه ان شاءالله. حاجت روایی تک تکتون 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی دلم گرفتهشوهرم میگه دوسم داره اما کلا سرش ب اینستا و دوستاش گرمه روزی چند ساعت با دوستاش تلف ...

گوشش رو بکش 

بعد گفت چی کار می کنی 

بگو هیچی ،ناز 

اما عقده ی دلت رو خالی کن

گوشش رو بکش بعد گفت چی کار می کنی بگو هیچی ،ناز اما عقده ی دلت رو خالی کن

بهش میگم میگه  دیگه چیکار کنم برات صبح تا شب برات سگ دو میزنم

اون روز یه نصف روز خونه بود 

تا ده خواب بود

ده تا یک یا تو گوشی بود یا حمام

نهایت ده کلمه بامن حرف زد 

ناهار خورد خوابید

عصرش میخواست بره پیش دوستاش 

گفتم پس من چی

گفت مگه از صبح تا حالا با تو نبودم

فکرشو کن کلا یا تو گوشی بود یا خواب 

بعد میگفت از صبح تا حالا در خدمت تو بودم

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

چرا باهاشون دعوا کردی؟😅

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
بهش میگم میگه دیگه چیکار کنم برات صبح تا شب برات سگ دو میزنماون روز یه نصف روز خونه بود تا ده خواب ...

بهش بگی بهت حق میدم با دوستات بچرخید 

ولی سه بار با اونا بیرون 

یک بار با من 

باهاش یه پارک جایی برو و هیچی ازش نخواه خودت وای و کیک بیار و یه تفریح کوتاه که بهش خوش بگذره ایجاد کن

بهش بگی بهت حق میدم با دوستات بچرخید ولی سه بار با اونا بیرون یک بار با من باهاش یه پارک جایی برو و ...

چرا سه بار با اونا

چرا یه مرد متاهی سه بار با دوستاش باشه یه بار با من

چرا سه بار با اوناچرا یه مرد متاهی سه بار با دوستاش باشه یه بار با من

حالا با همین شروع کن 

کم کم 

واستا به طرف ت کشیده بشه 

که بفهمه خوشحالی ش واست مهمه 

حالا دو بار با اونها 

نباید بر ضدش باشی 

دورتر نیشه