2777
2789
عنوان

بدون درد ترین راه خودکشی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1838 بازدید | 34 پست
حیف که زمستون نیستا

هعب 

بهونه نیار اگه بخوای بمیری همین الان هم بخاری روشن می‌کنی.🤣🤣🤣

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میخوای این کارو بکنی؟؟

هر چیزی تو این دنیا یه راه حلی داره شاید الان بگی نه مشکل من خیلی بزرگه از این حرفا گذشته 

ولی خب یه مدت صبر کن میبینی که مشکلی که فکر میکردی خیلی بزرگه هم قابل حل و فراموشیه یا هزار تا چیز جایگزین بهتر بجاش هست که بتونی اصلا بهش فکر نکنی

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
چرا میخوای این کارو بکنی؟؟هر چیزی تو این دنیا یه راه حلی داره شاید الان بگی نه مشکل من خیلی بزرگه از ...

چون حالم خیلی خیلی خیلی بده 

حل شدنی نیست که نیست 🥲😣

تاپیکا قبلمو بخونی تا حدودی متوجه میشی به خاطر چیه

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
تو واقعیت خیلی لازم دارم خیلی بغضیم خیلی نا امیدم از ادامه دادن میترسم ناله الکی نمیکنمابریدم

میدونم من خودم الان تو شرایط توام و قبلا هم خودکشی کردم میفهممت  ولی خودکشی لامصب دردو ازت میگیره میده به عزیزات این راه حلش نیست ...اگه خواستی دوست دارم صحبت کنیم واسم تعریف کن شاید بتونم یکم واست اسون تر کنم 

میدونم من خودم الان تو شرایط توام و قبلا هم خودکشی کردم میفهممت ولی خودکشی لامصب دردو ازت میگیره می ...

باشه حرف بزنیم 

درخواست دوستی بدم ؟

هرجا گفتی حرف بزنیم

میمیرم دیگه 🥲 اینقدر دلم میخواااد که نگو دیگه زیادی ادای قوی ها رو در آوردم

مردن رو باخوابیدن اشتباه نگیریم مردن یعنی زنده شدن این دنیا دردرو توجسم حس میکنیم بعدمرگ باجسم وروح حسش میکنیم 

چون حالم خیلی خیلی خیلی بده حل شدنی نیست که نیست 🥲😣تاپیکا قبلمو بخونی تا حدودی متوجه میشی به خاطر ...

خب طلاق بگیر عزیز من راه حل مشکل شما همینه شاید اولش یکم سخت باشه ولی یکم که مدرک جور کنی یا وقتی شما رو میزنم بری پزشکی قانونی میتونی طلاقتو بگیری و زندگیتو از نو بسازید با فراموش کردن اون آدم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
خب طلاق بگیر عزیز من راه حل مشکل شما همینه شاید اولش یکم سخت باشه ولی یکم که مدرک جور کنی یا وقتی شم ...

مشکلم همینه 

اینهمه زجرم داده باز برای چی باید من دوسش داشته باشم 😅 خیلی بد بازیم داد 

مشکلم همینه اینهمه زجرم داده باز برای چی باید من دوسش داشته باشم 😅 خیلی بد بازیم داد

بعد یه مدت از جدایی فراموش میشه شاید الان چون همیشه میبینیش حست اینه 

تو میتونی حال خوبو با خیلی چیزای دیگه تجربه کنی کلی کار هست که بتونی انجام بدی این دوست داشتنی که میگی به چه درد میخوره وقتی که داری به خودکشی فکر می‌کنی 

بعد یه مدت از جدایی فراموش میشه شاید الان چون همیشه میبینیش حست اینه تو میتونی حال خوبو با خیلی چیزا ...

آره چون الان اولشه اینجوریم

قطعا بعدا وقتی یادم بیارم بدیاشو کاملا فراموشش کنم..

ولی خب اولاش یخورده سخته