2777
2789

چی شده ؟ منم از همسرم دلخورم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم بده کلا نارحتم دلم نمیخاد دیگه هیچیو زیر فشار کنکور دارم له میشم

طبیعیه عزیزم فشار درس و امتحان 

گاهی وقتها خسته که میشی برو یه ایوان یا حیاط دراز بکش آسمونو ببین کلی آروم میشی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
طبیعیه عزیزم فشار درس و امتحان گاهی وقتها خسته که میشی برو یه ایوان یا حیاط دراز بکش آسمونو ببین کلی ...

خیلی خستم 

همین و طبیعت درس خوندن منو نگه داشته تا الانم

حالم بده کلا نارحتم دلم نمیخاد دیگه هیچیو زیر فشار کنکور دارم له میشم

همه ما همینبم عزیزم 

به جایی رسیدم که حالم از کتابهای کنکور به هم میخوره 

فقط دارم میخونم که این یه هفته هم گمشه بره 

خیلی خستم همین و طبیعت درس خوندن منو نگه داشته تا الانم

طبیعیه خسته بشی اونم با چند ساعت استراحت ریستارت میشی 😂😂😂 

ان شاءالله به چیزی که خواسته دلت هست برسی

طبیعیه خسته بشی اونم با چند ساعت استراحت ریستارت میشی 😂😂😂 ان شاءالله به چیزی که خواسته دلت هست بر ...

ایشالا برم 

خستم دیگه 

خدا میبینه دیگه چقدر زحمت کشیدم 

چقدر شبا بیدار موندم تا صبح

همه ما همینبم عزیزم به جایی رسیدم که حالم از کتابهای کنکور به هم میخوره فقط دارم میخونم که این یه هف ...

دلم میخاد اتیش بزنم خستم 

اینقدر شب بیدار موندم چشام زیرش گود افتاده