2777
2789
عنوان

چرا این همه حس تنهایی دارم

81 بازدید | 10 پست

تنها نیستم ولی درونن خیلی احساس تنهایی میکنم هفتع ای یک روز خونه مادرم میرم با مادرم صمیمی هستم خواهر و خواهر زاده هام رو اونجا میبینم بعد خونه ام هم طبقه پایین مادرشوهرمه با خواهر شوهر و مادرشوهرم هم صمیمی هستم بعد یک پسر بچه ۵ ساله دارم  شوهرم خیلی وقتا سرکاره زیاد با هم نمیتونیم حرف بزنیم یا وقت بگذرونیم همش از درونم احساس تنهایی دارم فک میکنم هیچکسو ندارم

اول اگر خیلی حست شدیده برو پیش روانشناس 

بعد هم سعی کن نماز بخونی و قرآن چووووون به شخصه دیدم چقدر تاثیر داره تو شاد بودن و حس اطمینان قلب و ثبات حال

در ضمن سعی کن بایه فرد مطمئن در مورد مشکلت صحبت کنی چون حرف زدن حالت رو خوب میکنه♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اگر خیلی حست شدیده برو پیش روانشناس بعد هم سعی کن نماز بخونی و قرآن چووووون به شخصه دیدم چقدر تا ...

اره خیلی دوست دارم نماز رو شروع کنم علاقه دارم قران هم بخونم ولی انگاری یک نیرویی باعث میشه اینکار رو نکنم همش هم عذاب وجدان دارم که چرا نماز نمیخونم ولی نمیتونم اراده کنم شروع کنم

جای من بودی چیکار میکردی تنها به معنای واقعیییی دو روز دیگه پسرم دنیا میاد به امید خدا دلمو خوش کردم ...

امشالله پسرت میاد بهتر میشه ولی من پسرم هم احساس تنهاییم رو رفع نمیکنه همش حس میکنم تک و تنها موندم تو دنیا

اره خیلی دوست دارم نماز رو شروع کنم علاقه دارم قران هم بخونم ولی انگاری یک نیرویی باعث میشه اینکار ر ...

از خدا بخواه کمکت کنه 

اولش هم سخته ولی کمکم شیرین میشه برات

و خودت حس میکنی چقدر حالت خوب میشه