2777
2789
عنوان

با تجربه ها بیاین لطفا🔞

338 بازدید | 10 پست

سلام قشنگای من خوبید؟ 

(بچه ها دوستم درخواست کرد ک براش تاپیک بزنم راهنماییش کنید کنار دستم نشسته نظر هاتون رو میخونه ) 

رفیقم پارسال یه پسری بهش شماره داد با اینکه دوستم از پسره خیلیی خوشش اومد شمارش گرفت ولی پیامش نداد

بعد چند مدت پیش کارش گیر کرد و پسره کمکش کرد و خیلی خوب با دوستم برخورد کرده بود انگار مشتاق بود باز دوستمو ببینه

دوستم الان انگار دیونه ها شده میگه دوسش دارم با اینکه پسره رل داره ولی راضی نیست ازش اکثرا استوری نا امیدی و خیانت میذاره (و چند دلیل دیگه ک مطمئنه پسره از دختره زیاد راضی نیس) بعد پسره حال رفیقم هم از دوستش(دوست رفیقم) پرسیده

بنظرتون چیکار کنه؟ چجوری بهش نزدیک بشه؟

(خواهشا بی احترامی نکنید و نظرتون بگید♥) 

هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بره خودشو ب...ه دیگه ،چجوری ما کمکم کنیم عجبا 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
واااای ، چقدر افراد آنلاین تو اینجور تاپیک ها زیادن

تو خودت چرا اومدی 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️