2777
2789
عنوان

میشه بیایین

57 بازدید | 11 پست

سلام خوبین به امید خدا فردا راهی مشهد هستیم با قطار نوشته پک بهداشتی مسواک خمیر دندون میخوام بدونم بازم لازمه خودم مسواک وخمیردندون ببرم میخوام فقط یه چمدون ببرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشهدی هستین شما چه خوب ممنونم عزیزم شهربازی سرپوشیده خوب کجا بریم بچه ها میخوان برن شهربازی

بله.

شهربازی که پارک ملت هست بزرگ اما فقط سینما ۵ بعدیش سرپوشیده س

باید برید جاده شاندیز ویلاژتوریست اونجا سر پوشیده س

سرزمین عجایب هم هست

کلوپ پاندا توی وکیل اباد هم هست که طرف ماست و به حرم دوره

💕🌸☘️🌹

بله.شهربازی که پارک ملت هست بزرگ اما فقط سینما ۵ بعدیش سرپوشیده سباید برید جاده شاندیز ویلاژتوریست ا ...

بچه های من ۸ساله و۴ساله ان سینما سه بعدی که اصلا دوست ندارن شهربازی که همین وسایل مناسب اینا باشه کدومشه خیلی ممنونم کمک میکنی🙏

بچه های من ۸ساله و۴ساله ان سینما سه بعدی که اصلا دوست ندارن شهربازی که همین وسایل مناسب اینا باشه کد ...

ویلاژتوریست معمولا از طرف مدرسه میبرن پس فکر میکنن واسه بچه هاس 

مارو هم چند سال پیش بردن وقتی راهنمایی بودیم

سرزمین عجایب فکر میکنم برای بچه ها مناسب تر باشه

بازم مراقب باشین 

کلوپ پاندام که تا ۱۰ سال

💕🌸☘️🌹