2777
2789
عنوان

پسرا میان در خونمون میشینن

112 بازدید | 3 پست

من تقریبا تا۱۸ سالگی تو ی محله ای زندگی میکردیم بعد از ی سال پیش یعنی وقتی ۱۷ سالم بود ی چنتا پسر دقیقا میومدن در خونه ما میشستن که زیاد جدی نگرفتم اون موقع ..اما حالا چند وقته اسباب کشی کردیم دوباره دیدم چنتا پسر دیگه در خونه جدیدمون نشستن واقعا حس خیلی خیلی بدی دارم آخه چرا باید بیان بشین اینجا واقعن یجوری شده همون ماهی یبارم که میرفتم بیرون نمی‌رم بنظر شما چرا آخه ؟؟؟ خیلی ناراحتم

[QUOTE=345007442]پدر برادر یا کسی تذکر بده[/QUOT

یکبار به بابام گفتم برا خونه قبلی که این آخریا فک کنم بهشون گفته بود دیگه نمیومدن ولی هر موقع میخاستم برم بیرون بهم سرکوفت میزد منم دوماه که نرفتم تا دیروز که رفته بودم دیگه نمیتونم بگم بهش دوباره شروع کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=345007442]پدر برادر یا کسی تذکر بده[/QUOTیکبار به بابام گفتم برا خونه قبلی که این آخریا فک کن ...

عزیزدلم چی بگم بخدا هنگ کردم ایشالله درست میشه ماهم همینطور بودیم زیر پنجره امون چند نفر می‌نشستند همسرم بشون گفت دیگ نیمدن

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف