2777
2789
عنوان

قلبم درد میکنه

97 بازدید | 18 پست

عقدم

طرف همسرم همه‌ جوره بهم فشار وارد میکنه

طرف خودمم اصلا تو جهیزیه اینا کمک نمیکنن

خیلی تو فشارم

هیشکی نه فامیل نه خانواده کمکم‌نکردن

میگن با وام ازدواج بخر همشو

خودتم بعد ازدواج وامتو بریز

دلداریم بدین

خیلی استرس میکشم میترسم سکته کنم

هیچی نمیتونم بخرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نخر

خودت وشوهرت هرچی داریدبزاریدروی هم خونه بخرید

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
سرکوفت میزنه همش بهمتو فشار منو‌میزاره با این سرکوفتاش

اونوقت بنظرتون به درد زندگی میخوره...شاید یه مشکل بزرگتری براتون پیش بیاد زبونم لال حداقل نباید دلداری بده؟ نمیدونم بخدا چی بگم

از هیچکسی به جز خودت توقع نداشته باش هیچکس❤ حتی اگر اون نفر عزیزترین آدم زندگیت باشه

از الان بگم قراره بدترین شرایط تحمل کنی عزیزم منم مثل تو بودم طرف خانوادمدجهاز زیادی نگرفت  و هنوز حرف میشنوم و یک ساله عروسی کردیم و هنوز وسیله هام کمع کامل نشده از چیزایی ک میخام میزنم و فقط وسیله  بگیرم از من میشنوی تا کامل نشدی عروسی نگیرین

خونه داره

پس عروسی بگیریدبرید

من وهمسرم هردوتحصیل کرده ایم

ماباجهازمخالفیم

ازخودمون شروع کردیم

وهیچکس هم هیچی نگفت

اگرهم کسی گفت گفتم بخربیار😁😂🤣🤣🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
ای بابا شرایطتو به همسرت بگو شاید بتونه کمکت کنه

از الان حرف میشنوی ناراحت میشی قراره بعد عروسی خیلی چیزا بشنوی من متاسفم اینو میگم ولی من تو این شرایطم ن از طرف همسرم  از طرف بقیه:)

از الان حرف میشنوی ناراحت میشی قراره بعد عروسی خیلی چیزا بشنوی من متاسفم اینو میگم ولی من تو این شرا ...

بقیه مهم نیستن بابا واگذارشون کن به خدا همسری رو بچسب دیوانه! ببخشید خیلی خودمونی صحبت کردم😅

از هیچکسی به جز خودت توقع نداشته باش هیچکس❤ حتی اگر اون نفر عزیزترین آدم زندگیت باشه
نمیدونمحالم خیلی بدهدعام‌ کنین

خدا کمکت کنع دختر بخدا ک خیلی برات ناراحت شدم من شرایطط خیلی درک میکنم شب تا صب فقط دعا میکردم هیشکی بلای من سرش نیاد حالا ک این تایپکو خوندم دلم شکست کاش خدا یکم به دل شکستع ما نگا کنه

بقیه مهم نیستن بابا واگذارشون کن به خدا همسری رو بچسب دیوانه! ببخشید خیلی خودمونی صحبت کردم😅

ن عزیزم اتفاقا با خودمانیا راحترم 

میدونی چیه میگن خدا ولی باور کن زندگی با حرف ادما می چرخع

خدا خیلی خوبه ولی اون هیچوقت نمیتونه جلو دهنش بندهاشو بگیر همچی دستذهمین بندهاس همینان دلتو میکشنن هرچقدم بیخیال باشی یه روز خفت میکنه همون بیخیالی انقد میگن تا صداتو در بیارن و خدا ساکت میشینع نگا میکنه اگ خدا بخاد جواب بده تو همون مدت ک تو ساکت به تیکه هاشون گوش میدی اون یکاری میکنه و نیست همچین چیزی