یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من مجرد بودم خانوادگی میخوردیم با املت قرمه سبزی آبگوشت قیمه با هرچیی خیلیم دوست دارم تو خونه ی خودم همسرم بشدت متنفره حتی سالاد شیرازی درست میکنم بدون پیاز
از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی
پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
من مجرد بودم خانوادگی میخوردیم با املت قرمه سبزی آبگوشت قیمه با هرچیی خیلیم دوست دارم تو خونه ی خود ...
منم مثل همسر شمام
پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟