2777
2789
عنوان

بیان نظر بدین

147 بازدید | 12 پست

داداشم چنسال پیش پرونده دادگاه داشته و رفته دفتر شعبه...دختره منشی دادگاه رو دیده ....دیروز باز رفته شعبه دیگه و دختره رودیده...حالا میگه خوشم ازش اومده و برا ازدواج کیس خوبیه...داداشن۴۲سالشه...دیپلم داره...خیلی مهربونه...شغلش اسنپ و خرید فروش ماشینه...بنظرتون دختربهش میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلش چیه؟

مشکل اینه ، به خود..ارضایی اعتیاد پیدا کرده و این کار کثیف رو بدون شک تو حموم انجام میده ، دیگه هیچ علاقه ی به جنس مخالف نداره ، چون نمیتونه داشته باشه ، حتی یک نفرم صرفا برای رابطه پیدا بشه ، اون اصلا نمیتونه اینکارو انجام بده ، اصلا از اینکار لذت نمیبره 

مشکل اینه ، به خود..ارضایی اعتیاد پیدا کرده و این کار کثیف رو بدون شک تو حموم انجام میده ، دیگه هیچ ...

عزیزم...میشه تاپیک روبخونی؟

از۲۰سالگی همش میگفت میخا ازدواج کنم ولی خانواده بهش اهمیت نمیدادن...

عزیزم...میشه تاپیک روبخونی؟از۲۰سالگی همش میگفت میخا ازدواج کنم ولی خانواده بهش اهمیت نمیدادن...

از 20 سالگی تا 42 سالگی ، 22 سال فاصلست ، تو این مدت چند سالش رو با دختر دوست بوده؟ نیازش رو چطور تامین میکرده