2777
2789
عنوان

خط تولید

431 بازدید | 8 پست

سلام 

از تو دیوار تو خط تولید کارخونه تولید مواد غذایی کار پیدا کردم ( فک کنم در حد بسته بندی باشه) که با بیمه و ناهار و اینا 14 میل میدن و اگه کارم خوب باشه ماهای بعدم بیشتر میشه

حالا با اضاف کار و این داستانا به 16 17 تمن میرسونم .....

فقط دفتر مرکزیشون تو تهرانه و واس ثبت نام باید برم تهران ولی شرکتشون تو اطراف شهر خودمونه 

قضیه مشکوک نیست ؟؟ بعدم بعد چند سال امکان داره تعدیل نیرو کنه و شغلمو از دست بدم؟ 

پیش بابام کار نیمه وقت میکنم که اونم بهم 10 میل میده 

پیش بابات چیکار میکنی؟ اگه کارش سخت نیست ادامه بده. چون میگی نیمه وقته. برا نیمه دیگش یه کار دیگه پیدا کن. کارکارخونه سخته معمولا شرایطش 

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
پیش بابات چیکار میکنی؟ اگه کارش سخت نیست ادامه بده. چون میگی نیمه وقته. برا نیمه دیگش یه کار دیگه پی ...

گزارشاشو مینویسم و خب مثلا ساعت 9 تا 10 شبم میتونم این کارو بکنم.... 

و خب تمام و کمال به بابا وصله و میخوام علاوه بر پدر خودمم یه حرکتی بزنم

سخت که شرایطشو دیدم مثلا 8 صبح تا 4 بعد از ظهر و روزای تعطیل تعطیل و پنجشنبه تا ظهر در برابر خدمتی که تو کلانتری کردم راحت حساب میشه

تازه ماهی 2 روزم مرخصی میدن 

تو کلانتری شنبه تا جمعه شب و روز تو پست بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش بابات چیکار میکنی؟ اگه کارش سخت نیست ادامه بده. چون میگی نیمه وقته. برا نیمه دیگش یه کار دیگه پی ...

راستش کلاهبرداری یا سرکاری نباشه خداکنه و این که خدا کنه حرفاشون راست باشه 

البته ماه های بعد کارم خوب باشه افزایش حقوق دارم یا میتونم ارتقا پیدا کنم

مرسیحتماحدود یربع تا بیست دیقه با ماشین

فردا صبح با روابط عمومی شرکت تماس بگیرید 

ببینید، کارگزینی دارد یا خیر 

اگر داشت،بپرس پنجشنبه ها مسئولش حضور دارد یا خیر ؛شماره‌ی تماس مسئول بخش کارگزینی رو بگیرید و شرایط و مدارک لازم جهت استخدام را بپرسید 

بعد در صورت دو مورد بالا به کارگزینی مراجعه و سپس جهت 

استخدام صحبت کنید