2777
2789
عنوان

کیا عروس هلندی دارن

83 بازدید | 13 پست

خانوما من تازه یه جفت خریدم یکیشون انقدر بهم وابسته شده که یکم فاصله ازش میگیرم و تو میدون دیدش نباشم شروع به صدا زدن و جیغ و‌داد میکنه مجبورم برای اینکه بتونم به کارام برسم با خودم ببرمش از این اطاق به اون اطاق تا ساکت بشه.گاهی کلافم میکنه حمام میخوام برم میزارمش تو اطاق درم میبندم بعد انقدر صدا میکنه دلم براش کباب میشه.راه حلی دارید ؟چیکار کنم

یه پارچه مشکی بندازروی قفسش .اینطوری کمترسروصدامیکنن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

نگومنم یکی دارم فقط به من وابسطه است .جرات نمی کنم برم دست شویی پشت درشدوع می کنه به جیغ زدن ..پشت تلفن صداموبشنوه کلی صدامیزنه ..اگرچندروزنبینه منو می شینه روشانه ام دعوام می کنه یانوک میزنه ..😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ راهی نداره، مامانم اینا دارن، این مامانمو انتخاب کرده دوسش داره، همههههه جااااااا دنبالشه، وقتی ام میره سرویس یا خودشو جررررر میده از جیغ زدن یا میره پشت در سرویس بی‌تابی میکنه تاااا بیاد بیرون

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه پارچه مشکی بندازروی قفسش .اینطوری کمترسروصدامیکنن

روش میندازم بازم دنبالم میگرده صدا میکنه تا کنارشم ارومه صداش در نمیاد ولی کافیه یکم فاصله بگیرم انقدر دادو هوار میکنه حتی وقتی خوابم قفسش‌ کنارم باشه تا بیدار نشم جیک نمیزنه

هیچ راهی نداره، مامانم اینا دارن، این مامانمو انتخاب کرده دوسش داره، همههههه جااااااا دنبالشه، وقتی ...

وای ، پس داستان همیشگیه😩 باور کنید گاهی دستشویی میرم میبرمش چون خودشو جر میده لامصب انگار به من ردیاب وصل کرده

وای ، پس داستان همیشگیه😩 باور کنید گاهی دستشویی میرم میبرمش چون خودشو جر میده لامصب انگار به من ردی ...

مامانم هم گاهی میبره 😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

از طرفی براش میمیرم از طرفی این کارارو میکنه،جفتش اصلا براش مهم نیست من باشم یا نه این نره اینجوریه

بعدا براش جفت خریدی؟ چون اگه به آدم عادت کنن سخت جفت قبول میکنن، اینجوری شنیدم 

اره تازه براش یه جفت هم گرفتم ولی نمیخوام جوجه بکشم با جفتش فعلا اوکیه دعوا نمیکنند

داداشم هم برای پرنده شون جفت گرفته اصلا محل نمی‌ذارن به هم، همدیگر و نمیزنن ولی از کنار هم رد میشن همو دعوا میکنن😂

ایشالا که مال شما جفت ‌شن😍