2777
2789

من کارم عکاسیه

یه دوربین قدیمی و متوسط داشتم ۳ سال پیش انقدر با اون دوربین بهم مشتری میخورد

تونستم باش گوشی و تجهیزات عکاسی و نور و... کلی چیز دیگه میخریدم

حتی تونستم باش بهترین و بالا ترین مدل و برند دوربین رو بخرم 

البته برای اینکه اون دوربین خفنه رو بخرم دوربین قبلیمو به جای مقداری از مبلغ دوربین جدید فروختم

اما وقتی دوربین جدید رو فروختم دیگه هیچی مثل قبل نبود

من ثابت داشتم تو آتلیه کار میکردم و خودم هم برنامه داشتم حتی

حتی گاهی اوقات روزی ۲ یا ۳ تا عروس

اما از وقتی این دوربین جدید رو خریدم که توی ماه رمضان بود (ماه رمضان ماه استراحت ما عکاس فیلمبرداراس)

وقتی ماه رمضان تموم شد آتلیه ها کار کردنشون باهام کم و کمتر شد

رفته رفته کار کمتری بهم خورد و الان نزدیک چند ماهه که هیچ مشتری عروسی نداشتم

منی که روزی ۲_۳ تا عروس کار میکردم

با اینکه هزینه مو چندان بالا نبردم و نسبت به بقیه همکارا با قیمت کمتر کار میکردم

دیگه همه آتلیه ها باهام قطع همکاری کردن

جاهای جدید رفتم نمونه کار نشون میدم همه عکس ها رو میپسندن شماره تماس میگیرن اما دیگه هیچ خبری ازشون نمیشه

تقریبا همه آتلیه های شهرمون رفتم

دوست بابام طلافروشه همیشه میگفت اگه خواستی طلا دست دو برداری بیا از طلاهایی بردار که طرف داده طلاشو عوض کنه یا بهترشو بخره

طلایی که طرف از روی ناچاری و بی پولی فروخته برندار چون چشمش دنبالشه برکت نداره

من هم این دوربینو از یه فروشگاه دوربین خریدم که در حد نو بود

همش با خودم میگم نکنه این دوربین هم اینطور بوده

آخه اگه هم باش کار کنم پولش انقدر بی برکته سریع تموم میشه🙁

خسته شدم از بی پولی چند ماهه ته حسابم ۱۰۰ هزار تومن هم نمیمونه اونم اولای ماه

دلم میخواست عوضش کنم پول ندارم

اگه بخوام بدم باید روش چند میلیون بزارم یکی دیگه بخرم 

شما به این حرف اعتقاد دارین؟

کالایی که کسی از بی پولی فروخته برات برکت نمیاره ؟

آره من اعتقاد دارم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

به وسیله نه اما یه مقطعای زمانی تو کار ادم گره میفته و تا پایان رفع گره همچنان دردسرای ادم زیاده 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشدت اعتقاد دارم. برو همون فروشگاه ک فروختیش اگه دارنش هنوز برشگردون. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

من ارایشگرم اینطور بودم

من جاب جا شدم سالنمو عوض کردم با اون که فاصله بین مغازه قبلیم و این مغازه کلا یه در خونه فاصلست

سالن قبلی خونه ماشین پس انداز حتی پول دکور جدید سالن جدید هم اوکی ضده بود اومدم اینجا اصلا باورت میشه هیچی ب هیچی جا خوردم 

سمت دماوندم افغانی زیاده که یکی از پرسنلام تاجیکیه 

نشستیم صحبت کردن گفت من یکی میشناسم بذار بهش زنگ بزنم دلیلش بپرسم متوجه شدیم برای چیه یه سری کارا رو نعل اسب برام نوشته بود فرستاد با سوزن های مختلف که یه جا باید پنهان میکردم تا برگشتم باز به حالت سابقم 

من 18سال سابقه کاری داشتم تو همون مغازه یعنی یه چیزی عجبیبی بود برام اولش قکر میکردم سنگینی این مغازه جدید 

درسته منم عقیده دارم

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
بشدت اعتقاد دارم. برو همون فروشگاه ک فروختیش اگه دارنش هنوز برشگردون.

۳ سال پیش خریدمش ۶۰ میلیون الان با وضع دلار شده ۱۲۰ میلیون 😔😔

تازه مدلای بالاتر و جدیدتر روش اومده 

واقعاً دوست دارم پسش بدم

بله من اعتقاد دارم. مادر منم همیشه میگه جنس پشت ویترین رو نخر کلی چشم دنبالشه.انشالله کسب و کارتون پ ...

چقدررررررر جالب بود مرسی از مادرتون❤❤❤

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

من ارایشگرم اینطور بودممن جاب جا شدم سالنمو عوض کردم با اون که فاصله بین مغازه قبلیم و این مغازه کلا ...

میشه شماره تماسشو اگه دارین برام بفرستین؟

من شدیداً نیاز مالی دارم و زیر بار قرضم

واقعاً نیاز دارم کار کنم