2777
2789
عنوان

تجربه هاتون از قسم دروغ

852 بازدید | 13 پست

سلام دوستان عزیز

من یک‌پسر خاله دارم که در حدود ۵ سالگی پدشو از دست داد بعد چند سال هم‌خالم فوت کردن.الان ایشون ۳۰ سالشونه و خیلی سخت بزرگ شده و خداروشکر خیلی انسان موفقی هست.استاد دانشگاه و هئت علمی هست و اوضاع مال عالی داره.

امروز جلسه دادگاهی داشتن با یه نفر که سرشون کلاه گذاشته سالهاس و امروز  ۷ نفر شاهد دروغین برای خودش آورده بوده که شهادت دروغین دادن که اگر قبول بشه تقریبا ۱۰ میلیارد ضرر وارد میشه بهش.

امروز اومده بود خونه ما و خیلی ناراحت بود

میگفت من با یتیمی بزرگ شدم خیلی دلم شکست

چند ساعته دارم‌گریه میکنم.

دیدین که کسی اینجوری قسم بخوره تاوان بده؟یا کسی که مال یتیم خورده به چه روزی افتاده؟

به جون بچه هاشون قسم خوردن

در ضمن پسر خالم مدارک داره ولی قاضی به شاهدهای اونا هم استناد کرده

من که ندیدم ولی مامانم تعریف میکرد یه نفر از آشناهاشون تو همین مسائل قضایی و دادگاه و کلانتری اینچیزا قسم دروغ خورده و بعد مدتی تک پسرش فوت میشه 

مامانم میگفت تاوان قسم دروغش و پس داده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباشید خدا کمکش می‌کنه 

ضمن اینکه تحقیقات قاضی به شهود و مدارک پسر خاله تون ختم نمیشه و دستور تحقیقات گسترده تری رو به تیم تحقیقاتی شون میدن تا اشتباهی اتفاق نیوفته 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
من که ندیدم ولی مامانم تعریف میکرد یه نفر از آشناهاشون تو همین مسائل قضایی و دادگاه و کلانتری اینچیز ...

ممنون دوست گم

منم چند مورد اینجوری خوندم و تمام‌وجودم‌یخ زد

این فرد هم‌متاسفانه به جون بچه هاش قسم خورده

بچه ها و داماد و عروسهاش هم آورده بوده که قسم خوردن

نگران نباشید خدا کمکش می‌کنه ضمن اینکه تحقیقات قاضی به شهود و مدارک پسر خاله تون ختم نمیشه و دستور ت ...

چند جلسه بود که امروز آخریش بود

باور کن نتیجه براش مهم نیست

فقط یه ماشین زیر پاش ۱۲ میلیارده

ولی چون خیلی سخت بزرگ شده و از بچگی کار کرده خیلی ناراحته

وکیل میگه مدارک کافی بود اصلا قاضی نباید شاهدها رو صدا میزد

اصلا خودمونم موندیم 

ممنون دوست گممنم چند مورد اینجوری خوندم و تمام‌وجودم‌یخ زداین فرد هم‌متاسفانه به جون بچه هاش قسم خور ...

خواهش میکنم عزیزم 

واقعا خدا به زندگیشون رحم کنه با این قسم های دروغی که خوردن مال یتیم خوردن نداره مطمئناً تاوانشو پس میدن باورم نمیشه چه آدمای کثیفی تو این دنیا هستن

قسم فقط با نام خدا اثر داره و پذیرفته میشهاحتمالا دادگاه قسم کشکی ازشون خواسته و میشه از قاضی شکایت ...

فرد شاکی که جون بچه هاشو قسم‌خورده

بقیه هم شهادت دروغ دادن

به قرآن دست نزدن

قاضی هم قبول کرده

یعنی اینجوری میشه از قاضی شکایت کرد؟

خواهش میکنم عزیزم واقعا خدا به زندگیشون رحم کنه با این قسم های دروغی که خوردن مال یتیم خوردن نداره م ...

به خدا من و مامانم از صبح برای مظلومیت این‌بچه داریم‌گریه میکنیم

توی تصادف از زیر ماشین بیرون کشیدنش وقتی بچه بود

همه خانوادش فوت کردن

مگه به آدم چقدر کشش داره

خداروشکر الان وضعش عالیه ولی خدا نباید بذاره حقشو بخورن

فرد شاکی که جون بچه هاشو قسم‌خوردهبقیه هم شهادت دروغ دادنبه قرآن دست نزدنقاضی هم قبول کردهیعنی اینجو ...

باید شاهد داشته باشین که قسم به درستی اجرا نشده

البته شاید قاضی مدارک دیگری داشته و واسه همین نیازی ندیده که قسم رو به درستی درخواست کنه، صوری اجرا کرده

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
باید شاهد داشته باشین که قسم به درستی اجرا نشدهالبته شاید قاضی مدارک دیگری داشته و واسه همین نیازی ن ...

وکیل هم‌گفت چون شهادتشون قبول نبود الکی گرفته که صداشون در نیاد

امیدوارم اونجوری باشه