2777
2789

آیا ورزش یاحرکتی هست ک بدون بالارفتن ضربان قلب بشه باهاش پهلوهارو آب کرد؟من نباید بانک قلبم بالاخره ولی دوست دارم ورزش کنم وبی تحرک نباشم ،راهنماییم میکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده درخواستتان و‌قبول نمیکنم اگر سوالی دارید بفرمایید

سلام وقت بخیر،  سوالی داشتم ازتون دکتر برام ورزشی که ضربان قلبم روبالاببره منع کرده،خواستم ببینم آیا کلا باشگاه رفتن برای من مناسب هست  ؟چه ورزشی میتونم انجام بدم وبا شرایط من چه حرکاتی میتونم انجام بدم؟واینکه من خیلییی پهلودارم قدم ۱۵۳و وزنم۶۸/۲۵۰قبلا ۸۴ بودم که باحذف قند وکم کردن غذا تونستم کم کنم ،دورکمرم خیلی کم شده جوری که همه ی شلوارم گشادشدن ولی پهلوهام نمیدونم چیکارکنم

سلام وقت بخیر، سوالی داشتم ازتون دکتر برام ورزشی که ضربان قلبم روبالاببره منع کرده،خواستم ببینم آیا ...

تو گوگل بزن حرکات پهلو در خانه اول خیللی کم خودتو گرم کن مثلا با پیاده روی آروم،  بعد حرکاتو بزن تعداد کم ست های زیاد مثلا ۱۰ ست ۵ تایی و وسط استراحت کن که ضربان بالا نره