2777
2789
عنوان

گزش حشره

179 بازدید | 27 پست

بچه ها امروز یه چی مچ پامو نیش زد جاش ورم کرد قرمز شد و بعدشم کبود شد خیلی هم میسوخت اصلا نمیتونستم راه برم الان وضع راه رفتم بهتره اما هنوز ورم داره و قرمزه بعد خیلیم درد میکنه چیکار کنم خوب شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشه بوده؟زنبور یا چیزی بدتر نبوده؟؟

نمیدونم چی بود رفتم گوشی بزنم شارژ وایسادم جلو مبل که شارژ رو وصل کنم به پریز یهو یه درد خیلی عجیبی مچ پامو گرف اومدم تو اتاق دیدم ورم کرده برگشتم تو حال نشون بدم همونجا قرمز شد و شرو کرد به سوزش بعدشم کبود شد یخ گذاشتم بدتر شد پامو شستم فایده نداشت هرچیم نگا کردم چیزی اطراف مبل نبود که بدونم چی نیشم زده

نمیدونم چی بود رفتم گوشی بزنم شارژ وایسادم جلو مبل که شارژ رو وصل کنم به پریز یهو یه درد خیلی عجیبی ...

برو داروخونه اسپری بعد از گزش حشرات بخر استفاده کن

البته اگر دکتر داروخونه با تجربه باشه میتونی بهش نشون بدی شاید بگه برو دکتر

من هفته قبل دستمو زنبور نیش زده بود و فکر میکردم پشه بوده

بعد دیدم بالای سرم زنبور مُرده بود

فقط با یخ آروم میشد خیلی هم تا چند روز ورم داشت و کبود شده بود 

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.