2777
2789
عنوان

مهمونی که خونه رو تمیز می کنه

440 بازدید | 15 پست

بچه ها چطوری به مهمونام بگم خونه مو تمیز نکنن؟؟ الان یه هفته س خونه م هستن برای کارای پزشکی، خودشون هم شرمنده هستن، به خاطر همین خونه رو تمیز می کنن، ولی من بدم میاد، هی بهشون میگم زحمت نکشید راضی به زحمتتون نیستم ولی نمی فهمن، چی بگم بهشون؟؟ دختر خواهرشوهرم رفته تمام اتاقمو اساسی تمیز کرده، لوازم آرایشمو چیده رو میز، عطرامو از جعبه دراورده چیده، لباس چرکا رو از تو سبد دراورده تو ماشین شسته، کلی لباس زیر توش بود خجالت کشیدم

نمیدونم چی بگم بهشون که ناراحت نشن ولی بفهمن که دوست ندارم خونه مو مرتب کنن

حالااگه نمیکردن میمودی میگفتی اومدن اینجا انگار من کلفتشونم هیچ کمکی،نمیدن

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درک‌ات میکنم و همیشه میدیدم خوهدشوهرام ی وقت ی کارایی مبکرد ک کمگ بود و دوست نداشتم

ی بار دیدم‌جاریم گفت زحمت نکشید. ناراحت میشم ..دیدم‌اونا دیگه دست نمیزنن

حالا شما بگو شاید نتیجه داد. بگو ببخشبد جدا ناراحت میشم زحمت میکشید

در اتاق رو ببند.اتاق دیگه‌حریم خصوصیه

حالااگه نمیکردن میمودی میگفتی اومدن اینجا انگار من کلفتشونم هیچ کمکی،نمیدن

کمک در ظرف شستن یا جارو و اینا عیب نداره

ولی دیگه سر میز ارایش برن دست ب جعبه بزنن و لباس تشسته ها رو بردارن یکم دخالته

اگ راست‌میگن دشویی رو بشورن😐

یه کمکایی واقعا خیلی زیادیه یعنی چی لباس چرکا رو انداخته ماشین واییییی😬 بهشون بگو حقیقتا خجالت میکشم اینکارا رو میکنین بگو در حد مرتب کردن پذیرایی یا یکم اشپرخونه کمک کنین کافیه تو اتاقا نرین من خجالت میکشم یه لباس خصوصی یوقت جا مونده باشه رو تخت یا جایی تو دید😅

من حتی مامانمم میاد اتاقمو مرتب میکنه عصبانی میشم، بهش میگم با اتاق من کاری نداشته باش

عزیزم از روی بدی نیست ، می‌خوان یه جوری جبران کنند زحمت های شما رو . شما خودتون بهشون یه کار بده مثلا سبزی پاک کنن و .. یا ببرشون بیرون سرگرم شن . جدا خانواده قدرشناسی ان من خوشم اومد ولی 👍🏻

ولی من فکر نمیکنم از روی بدجنسی این کارا رو انجام داده باشن . عزیزم مثلا آشپزی ، صبحانه و چیزایی که مربوط به ایناس رو از اونا بخواه . یا مثلاً با هم برید گردشی چیزی شایدم حوصله اشون سررفته بنده خدا ها

کمک در ظرف شستن یا جارو و اینا عیب ندارهولی دیگه سر میز ارایش برن دست ب جعبه بزنن و لباس تشسته ها رو ...

روزی ده دفعه دستشویی میشورن، ولی مشکل من اینه که همه جای خونه مو دارن دائم میسابن!! هی میگم تورو خدا خودتونو خسته نکنید گوش نمیدن!! هی صبر کردم گفتم تموم میشه ولی دکتر گفته یه هفته دیگه هم باید بمونی😐

عزیزم از روی بدی نیست ، می‌خوان یه جوری جبران کنند زحمت های شما رو . شما خودتون بهشون یه کار بده مثل ...

خودمم میدونم از روی محبته، اما واقعا دارن زیاده روی می کنن… اصلا نمیدونم چطور بگم که ناراحت نشن

چرا نمیری با هم بیرون ؟

الان که من سر کارم… بعدشم بچه کوچیک دارم، پسرمو گذاشتم پیش مامانم بعضی وقتا میرم خونه مامانم به اون سر میزنم، اونا هم هی میرن دکتر، دخترمو باید مهد ببرم و استخر ببرم، کلا وقتمون جوری نیست بیرون بریم… ولی تا خونه رو ترک می کنم برمیگردم می بینم یه حرکتی زدن، حتی دکور تغییر دادن!! دو تا بالش ساده رو تخت گذاشتم دو تا بالش طرحدارم از تو کمد  درآورده گذاشته کنار اونا که که خوشگل تر بشه! یا یه گلدون از تو پذیرایی برداشتن گذاشتن جلوی آینه اتاقم!!