2777
2789
عنوان

همه چیزمو تو راه کنکور از دست دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2291 بازدید | 79 پست
بله تو خارج ارزش و بهای خیلی زیادی دارن رشته هایی مثل پزشکی و معلمی .....

معلمی هم انقدر زیاد نیس....در مقابل سایر کارشناس ها....پزشکی یه جور دیگه بالاست...تحقیق کردم

به امید روز های بهتر ادامه میدم....
من ۳۳سالمه و خودم مهندسم .کل عمرمو درس خوندم حتی الانم در ضمن کار درس میخونم .اوایل همه چیو خیلی بزر ...

دکترای مهندسی دارین؟ نه خب من از درس هم پشیمون نیستم اما میگم یکم الان حالم خوش نیس

این درس طولانی پزشکیم بنظرم واقعا انقدر زیاد نیس...کمتر رشته ای کارشناسیش کافیه و ارشدم لازمه....این یعنی بقیه هم حداقل ۶ سال درگیرن و تازه حقوق متخصص هم درکار نیس....

بنظرم بین گزینه های روی میز پزشکی همچنان هم درامد هم اتفاقا مدت تحصیل و هم اتفاقا مهاجرت در زمینه درامد و کلاس اجتماعی بهتره....هم این که علاقم هم هست....درسته سخته اما مگه واقعا مهندس خوبی بودن راحته؟ نه.....پس....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمی هم انقدر زیاد نیس....در مقابل سایر کارشناس ها....پزشکی یه جور دیگه بالاست...تحقیق کردم

من اطلاعات زیادی ندارم ولی اقدام کردن برای کشور دیگه و هزینه و...میگن زیاد و مسیر سخته اونم بعد از حدود ۹ سال ...مجدد امتحان جای دیگه رو دادن و.... ولی کلا اینکه  تحقیق کردید خیلی خوبه هر تصمیمی هم که بگیرید با چشم بازه ...فقط یک چیزی هم که میشنوم ازشون اینه که کاش دندون میخوندیم   دیگه نمیدونم وضه اونا چطوره

معلمی شغل متوسطیهولی پزشکی از همه ی شغلا درامد بالاتری داره

معلمی جدیدا شغل خیلی سختی شده....قدیما معلم ابهت داشت و بچه ها حرف شنوی داشتن اما الان کل دنیا معلم بودن سخت شده....خودت می بینی این نسل جدید چه سخت شدن.... واقعا دم معلمای درست کار گرم که رفته رفته شغلشون داره سخت تر میشه

من اطلاعات زیادی ندارم ولی اقدام کردن برای کشور دیگه و هزینه و...میگن زیاد و مسیر سخته اونم بعد از ح ...

یه دندون پزشک بهم گفت اگه دلت پزشکیه نیا دندون حسرت میخوری....پول ارزش نداره خودتو تو این حسرت بندازی....

پزشکا بخاطر پول بیشتر و در کل راحت تر بودنش میگن اما واقعیت اینه که شغل....بیشترین ساعات روزتو به خودش اختصاص میده و باید کاریو بکنیم که لاقل ازش خوشمون بیاد‌‌...

برای همین هنوز نمیدونم دندون بزنم یا پزشکی...قلب پزشکیه عقل دندون....حس میکنم قلبم پیروز میشه