sayeda مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 572 عنوان لطفا لطفا کسی رگ زن خانم تو قم میشناسه 182 بازدید | 11 پست جایی که فصد انجام بدن معتبر باشه دارم از درد سیاتیک و کمر نابود میشم 🥺 1403/04/13 | 14:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_نارنیا_ عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1760 مثل حجامته ؟ متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم
sayeda مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 572 مثل حجامته ؟ بله ولی این رگو با تیغ میزنن نه پوستو میشناسی کسی؟
sayeda مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 572 دکتر سرباز حسینی فصد و حجامت انجام میده خالا نمیدونم برای خانم هم انجام میدن یانه میشه آدرس و شماره تلفن بدین عزیزم
sayeda مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 572 دکتر سرباز حسینی فصد و حجامت انجام میده خالا نمیدونم برای خانم هم انجام میدن یانه دکتر طب سنتی هست یا تو این مطبا هست ؟
_نارنیا_ عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1760 بله ولی این رگو با تیغ میزنن نه پوستو میشناسی کسی؟ ن عزیزم من شیرازم ، عنوانتون برام عجیب بود برا همین پرسیدم مثل حجامته من خودمم خیلی دانه های چرکی میزنه تو بدنم گفتن باید بری حجامت ولی میترسم دو بار مشکلم شده دمل و عمل کردم انشاالله خدا شفا بده گلم متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم
sayeda مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 572 ن عزیزم من شیرازم ، عنوانتون برام عجیب بود برا همین پرسیدم مثل حجامته من خودمم خیلی دانه های چرکی می ... چجوری شده مشکل دمل چیه ؟ حجامت به تنهایی کافی نیست باید در کنارش طبعتو هم اصلاح کنی ان شالله همه نریضارو خدا شفا بده منو شماروهم😢
sayeda مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 572 شماره ندارم مطبشون بلوارامین هست کنار بانک ملت شعبه بلوار امین من فقط اونجا حجامت انجام دادم درسته ممنون گلم
_نارنیا_ عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1760 چجوری شده مشکل دمل چیه ؟ حجامت به تنهایی کافی نیست باید در کنارش طبعتو هم اصلاح کنی ان شالله همه نری ... ببین ی چیزی مثل جوش ولی خیلی بزرگ شد اندازه پرتقال و عفونت کرد( ما بهش میگیم دُمَل) ک مجبورشدم عمل کنم ، دوبار دو جای کمرم بیرون اومد ممنونم عزیزم ،🙏🏻🙏🏻 متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم