2777
2789
عنوان

خانواده رو مخ

189 بازدید | 21 پست

خسته شدم بقران چرا ننه بابای من پول رو فقط تو درس میبینن

میگه برو پرستار شو خب  حقوق پرستاری 15 میلیونه
ما همین الان خودت درامدت 15 تمنه 2 میلیون تو کارتمون نداریم  من همین راهو ادامه بدم؟ با 15 تمن میتونم ماشین بخرم؟  تهش ههمین زندگی بخور نمیره که الان دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چه کاری از نظرت درامدش بیشتره؟

من پسرم
میخام کارمند بانک شم در کنارش ارایشگری کنم
 چند سال پولامو جمع کنم کافی نت بزنم  پول بدم یکی روش کار کنه و همینجوری چند تا سرمایه گذاری کنم

خودت درآمدت ۱۵باشه فرق داره براخودته فقط 

بعدش وقتی حقوق داشته باشی وام میتونی برداری

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من پسرممیخام کارمند بانک شم در کنارش ارایشگری کنم چند سال پولامو جمع کنم کافی نت بزنم پول بدم یکی ...

کارمندبانک هم خوبه

چیزی دوسداری ادامش بده

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

خب اگه هنری نداری درس بخونی بهتره بجاش میخوای چیکار کنی؟

من پسرم
 چند سال پولامو جمع کنم کافی نت بزنم  پول بدم یکی روش کار کنه و همینجوری چند تا سرمایه گذاری کنم

کارمندبانک هم خوبهچیزی دوسداری ادامش بده

مادرم میگه بی عرضه ای  صد تا حرف بد و بیراه انگار عرضه فقط پرستار شدن و تحمل اون فشار عصبیه وتسه حقوقی ک هرکار دیگه بکنم میتونم همون پولو در بیارم

من پسرممیخام کارمند بانک شم در کنارش ارایشگری کنم چند سال پولامو جمع کنم کافی نت بزنم پول بدم یکی ر ...

کارمند بانک که نمیرسه وقتش را واسه ازایشگری بزاره 

یه حرفه انتخاب کن 

درکنارش سرمایه گذازی و خرید و فروش کن

خودت درآمدت ۱۵باشه فرق داره براخودته فقط بعدش وقتی حقوق داشته باشی وام میتونی برداری

من پسرم

مادرم میگه بی عرضه ای صد تا حرف بد و بیراه انگار عرضه فقط پرستار شدن و تحمل اون فشار عصبیه وتسه حقو ...

ازدرآمدت کمی بهش بده شایدحسش خوبشد

اگراذیت کردن باز بروخابگاه ،جایی

نمیدونم دیگه

زیاد به حرفاشون فکرنکن،شایدقدیمی،فکرمیکنن منظوربد ندارن

شماسعی کن موفق باشی درآمد داشته باشی بفهمن خوشحال میشن

کارمند بانک که نمیرسه وقتش را واسه ازایشگری بزاره یه حرفه انتخاب کن درکنارش سرمایه گذازی و خرید و فر ...

بانک صبح تاظهره دیگه؟

عصربیکاروقت آزاد