2777
2789
عنوان

خانمهایی که همیشه مرتب و ارایش قشنگ دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن جامد این لی

این لی مارک خیلی خوبی هست،احتمال داره لب شما حساس باشه

این بار با بالم لب بزنین و اگر باز پوسته پوسته شد از برند کالیستا استفاده کنین از این لی بیشتر پیشنهاد میکنم و با اینکه لب خودمم حساسه پوسته پوسته نمیشه

اما بازم میگم بهتره تمام رژ ها با بالم لب زده بشه

دل به رغبت می‌سپارد جان‌ به چشم مست یار
فک کردم که فقط منم ارایشِ هرروز و همیشه برام عجیبه.هم سخته و هم عجیب

نه بابا

من هر روز صبح باشگاهم

که ارایش ندارم، فقط ضد افتاب

که اونم ماله مامانمه😁

فقط تولد و عروسی

حتی مهمانی هم ارایش ندارم

من جزعه معدود افرادم که مژه نکاشتم😑

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
این لی مارک خیلی خوبی هست،احتمال داره لب شما حساس باشهاین بار با بالم لب بزنین و اگر باز پوسته پوسته ...

اتفاقا این اواخر با بالم لب زدم ولی بازم پوسته پوسته میشد🥲

باشه عزیزم مرسی از راهنماییت ❤️❤️

نه بابامن هر روز صبح باشگاهمکه ارایش ندارم، فقط ضد افتابکه اونم ماله مامانمه😁فقط تولد و عروسیحتی مه ...

برا باشگاه رفتن چجوری برا خودم ایجاد انگیزه کنم؟تنهام و تنهایی انگیزه ندارم برم.

منم نه مژه کاشتم و نه ناخن...

این همه میگن نچرال .بعد هرچی از دستشون برمیاد انجام میدن

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
اتفاقا این اواخر با بالم لب زدم ولی بازم پوسته پوسته میشد🥲باشه عزیزم مرسی از راهنماییت ❤️❤️

فدات بشم بیشتر راهنمایی خواستی درخواست دوستی بده کمکت میکنم  

دل به رغبت می‌سپارد جان‌ به چشم مست یار
باید مثل ما اقایون باشین اصلا اینه هم نیاز نداریم

والا شوهر من ۴تا شوید مو داره .از من بیشتر جلو اینه وایمیسه.سر اینه دعوا داریم موقع بیرون رفتن

برا باشگاه رفتن چجوری برا خودم ایجاد انگیزه کنم؟تنهام و تنهایی انگیزه ندارم برم.منم نه مژه کاشتم و ن ...

والا من موهامم فره، حتی شونه هم برام هفته ای دو باره😂 هیچ اقدام و حرکتی نمیزنم... 

انگیزه که خودت باید دست بکار بشی، دو ماه یه کارو مرتب انجام بدی، طبق گفته روانشناسا دو ماه زمان لازمه تا عادت کنی به کاری، بعدش مغز ناخواسته کشش داره

بعدشم بعد دو ماه تغییرات اندامت شروع میشه

دیگه هیییی دوسداری بری🥰

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
والا من موهامم فره، حتی شونه هم برام هفته ای دو باره😂 هیچ اقدام و حرکتی نمیزنم... انگیزه که خودت با ...

امیدوارم همت کنم برم.هم برا روحیه ام هم اندامم.کلا با بیرون رفتن مشکل دارم