2777
2789
عنوان

آفتاب سوختگی

228 بازدید | 12 پست

سلام عزیزا.....دخترم کلاپوستش سفید ولی این چندماه به خاطر گرما ورطوبت که لباس آستین کوتاه یا تاپ میپوشونم کلا از استین تا مچ دستاشوافتاب سوزونده یعنی تابلو شده...هرکی میبینه میگه وا دستاش چرااینجوری شدن اصلا با رنگ بدنش همخونی نداره خودمم خیلی ناراحتم مهمترازاینکه چندهفته بعدعروسی دعوتیم میخوام افتاب سوختگی دستاش خوب شه...مهربونا شما راهکاری دارین که زود خوب شه پوستش بازبشه مثل اولش...خواهشا هرکی چیزی میدونه دریغ نکنه...فداتون

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش

من شنيدم اب گوجه خيلى براى رفع آفتاب سوختگى خوبه

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

عسل ١٠٠٪‏ طبيعى ام خوبه

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم ضدآفتاب فوراور امریکاییه و کاملا گیاهیه آبرسان قوی هستش بگیر بزن به پوست بدن و صورتش 178 میله و 105000 تومن  علاوه بر اون کرم آلوژلی که روشن کننده ی پوست هست رو هم بگیر بزن اونم 118 میله و 75 تومن فوری خوب میشه عزیزم نگران نباش

محصولات تضمین شده است کاملا متلا کرم آلوژلی موارد مصرف متعدد داره مثله

• حاوی ژل ۱۰۰ % طبيعی آلوئه ورا
  • نرم کننده، مرطوب کننده و التيام بخش سريع
  • جهت تغذيه و تقويت پوست
  • شامل مواد مؤثر مرطوب کننده با جذب سريع
  • قابل استفاده جهت تقويت و جلوگيری از ريزش مو
  • موارد مصرف : تسريع در روند درمان و ترميم انواع سوختگی ها و زخم ها،مؤثر در كليه بيماريهاي پوستي از قبيل جوش و آكنه، کک و مک،تبخال، قارچ، اگزما و آلرژی های پوستی، جای نيش حشرات، زونا، بيماری صدف، ويتيليگو(لکه های سفيد پوستی)، تقويت و تغذيه مو و رفع ريزش مو

تمایل داشتی با شمارم تماس بگیر تا بیشتر راهنماییت کنم عزیزم

کرمها هم بسیار حجیمه و برای مصرف یک سالت کافیه

کرم ضدآفتاب فوراور امریکاییه و کاملا گیاهیه آبرسان قوی هستش بگیر بزن به پوست بدن و صورتش 178 میله و ...

ممنونم عزیزم....خوشحال شدم 

کرم ضدآفتاب فوراور امریکاییه و کاملا گیاهیه آبرسان قوی هستش بگیر بزن به پوست بدن و صورتش 178 میله و ...

یعنی دوتاشوبگیرم بزنم همزمان...یا یکیشو مثلا اون آلوژلی رو بگیرم کافیه؟

یعنی دوتاشوبگیرم بزنم همزمان...یا یکیشو مثلا اون آلوژلی رو بگیرم کافیه؟

کرم آلوژلی پوست رو شفاف و روشن میکنه میتونی فقط همینو بگیری عزیزم 

و یا فقط ضدآفتابش رو بخری که از این به بعد شدیدتر نشه و چون آبرسان قوی هم هستش آبرسانی هم می کنه و پوستش رو به مرور ترمیم می کنه

اما اگر که  بدنش خیلی آفتاب سوختگی شده و ممکنه آفتاب سوختگیهاش به مرور تبدیل به لک بشه پیشنهاد میکنم از هردو استفاده کنی چون پوستش هم سوخته شده الان خیلی حساس شده و احتمالا ملتهبه بهتره وقتی بیرون میره حتما از ضدآفتاب استفاده کنه