2777
2789

قرار بود برم رشته طراحی دوخت

رفتم واسه ثبت نام میگه چون یه سال درس نخوندی نمیشه اولویت با اونایی که نهم باشن برن دهم منم همین سال گذشته ینی همین امسال مدرسه نرفتم چون برج 6 پارسال رفتم واسه ثبت نام گفتن جا ها پر شده نشد برم حالا امسال هم میگن اینجوری اینجوری 

من خودم بشدت دوس دارم برم طراحی دوخت ولی نمیشه رفتم واسه ثبت نام رشته خیاطیی لباس شب و عروس گفتن بدرد نمیخوره خیلی سخته 

الان واقعن گیر کردم لطفاً جواب بدین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیکار نشین 

برو آموزشگاه های آزاد فنی حرفه ای ثبت نام کن

حداقل تا زمانی که مطمئن شدی مدرسه رفتنت درست شده برو اونجا که یک پیش زمینه ای هم از خیاطی داشته باشی

من خیلی دیدم بچه های هنرستانی رشته طراحی و دوخت در کنار مدرسه آموزشگاه های زیر مظر فنی حرفه ای هم میرن

تو اون آموزشگاهی که من میرفتم خیلی بودن

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
بیکار نشین برو آموزشگاه های آزاد فنی حرفه ای ثبت نام کنحداقل تا زمانی که مطمئن شدی مدرسه رفتنت درست ...

اوکی باشه فقط اینکه نمی‌دونم کجای مشهد داره 

یعنی من مشهدی ام و نمیدونم آموزشگاهش کجا هس

اوکی باشه فقط اینکه نمی‌دونم کجای مشهد داره یعنی من مشهدی ام و نمیدونم آموزشگاهش کجا هس

منم مشهدم 

کجا میشینی؟

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
رسالت عزیزم

اونجا آموزشگاه نمیشناسم 

من اون زمان که آموزشگاه میرفتم محدوده آزادشهر بود

من الان یه ساله مدرسه نمیرم اگه امسال هم مثل پارسال بشه دیگه هیچی خسته شدم خودکشی میکنم.

دور از جونت

بزن تو گوگل مپ آموزشگاه خیاطی 

هر کدوم نزدیک به خودتونه انتخاب کن