2777
2789
عنوان

اینقدر برای زندگی بقیه نسخه نپیچید

358 بازدید | 22 پست

اگه من حاضرم کل جوونیم رو فدای آرزوهام کنم...

اگه بلندپروازم...

اگه زندگی نمیکنم که آیندمو بسازم...

اگه خط قرمزامو مطابق میل و منطق خودم تعیین میکنم...

کسی حق نداره بهم یگه نمیتونی...

بسه دیگه اینقدر حس منفی؛

امید فقط تو وجود یه عده کمی زنده مونده، که سعی میکنن همونم از بین ببرن.

خسته شدم ازشون!!!

بنظرشون همه چی غیرممکنه!

کاش نظراشون رو برای خودشون نگه دارن.

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این که یاد بگیریم به نظر بقیه اهمیت ندیم خیلی راحت تره تا اینکه از همه بخوای نظر ندن

مردم نظر میدن تو‌توجه نکن کار خودتو بکن

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

متاسفانه در سنین جوانی همه ما نظرمون مثل شماست ولی واقعیت اینه که اونا بر اساس تجربه اشون میگن کاش گوش کنید بشنوید درک کنید ولی دنبال ارزوهاتون باشید

چون پشت هر نصیحت هزاران درد و رنج نهفته است کسی که از تجربه دیگران بهره ببره برده چون بدون رنج تونسته تجربه بدست بیاره

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
تنها راهش چراغ خاموش رفتنه چه دلیلی داره هدفام رو واسه کسی بگمچه دلیلی داره کسی از من بدونه

میبینی چقدر آدمای منفی دورمون رو گرفته که ما مجبوریم برای همرنگ جماعت شدن، وانمود کنیم شبیه اوناییم؟!

منم مثل تو فکر میکردم ولی...

میترسم یه روزی مابین همین وانمود کردنا خودمو آرزوهامو یادم بره:)))

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

تا دهان مفت و گوش ها مفت اند..حرف مفت بسیار است

خودت به نظراتشون اهمیت نده..البته به نظرهایی که میخوان تو رو از رسیدن به آرزوهات دور کنه💜

((درخواست دوستی هیچکی رو قبول نمیکنم حتی خانما🌱))

میبینی چقدر آدمای منفی دورمون رو گرفته که ما مجبوریم برای همرنگ جماعت شدن، وانمود کنیم شبیه اوناییم؟ ...

من دیگه انقدر خوردم از اطرافیان دیگه سر شدم 

الان فقط خودمم و اهدافم