2777
2789
عنوان

خوشبحال هرکس که هیچ مشکل دغدغه ی نداره مگه نه🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 26 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هست اطرافم زیاذ

شما از دل هیچ کس خبر نداری به جز خودت . توی همین سایت من کلی تاپیک میبینم که طرف میگه همه از بیرون زندگیم میگن خوشبحالش ولی هیچ کس جای من نیست که درد و مشکل من رو بفهمه . 

حالا اون مشکل ممکنه از نظر شما خیلی ساده و پیش پا افتاده باشه که حتی ارزش فکر کردن نداره ولی برای خود اون خیلی ناراحت کننده هست و زندگیش رو تلخ کرده .  

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
این حرفا واسهردلخوشی خودمونه والا چیزی زیاد مرفه بی درد

بله مرفه زیاده ولی بی درد نه . مثلا یه بنده خدایی بود زندگی عالی ، پول ، شوهر خوب ، خانواده با محبت و حامی ، همه چی زندگیش از دید بقیه 20 . حالا این بنده خدا حامله شد و قرار بود بچش عید به دنیا بیاد ، یهو زودتر آخر اسفند به دنیا اومد . یعنی داشت خودش رو میکشت که وای زندگیم جهنم شده ، از همه چی بدم میاد ، چقدر بدشانس بدبختم 😐😐😐😐

فقط به خاطر اینکه بچه سالم و دسته گلش خارج برنامه ریزی اون ، دو هفته زودتر به دنیا اومده . حالا شما میگی طرف دیوونه هست مگه اصلا مهمه ولی برای اون بنده خدا انقدر مهم بود که به خاطرش کاملا حس بدبختی میکرد . 

کلا منظورم اینه ، ذات آدم اینه که هر چقدر هم خوشی داشته باشه زود بهش عادت میکنه و دیگه ازش اونقدر لذت نمی بره ولی در بهترین و رویایی ترین شرایط زندگی هم همیشه یه فکر ، یه خیال ، یه خاطره بد از گذشته ، یه ترس الکی از آینده که ممکنه اصلا اتفاق هم نیفته همیشه هست که باعث بشه آدم از زندگی امروزش لذت نبره و این تقریبا بین همه آدما مشترکه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم