2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدپلیسهای محترم کارشون خیلی خطرناکه درسته؟مثلا خانوادشون روگروگان میگیرن یابلایی سر شون میارن یامثلاخودپلیس رومیکشن یاتیرمیزنن بهش زخمی میشه؟نمیدونم توی واقعیت اینطوره یان توفیلماکه اینطوره

ببخشیدپلیسهای محترم کارشون خیلی خطرناکه درسته؟مثلا خانوادشون روگروگان میگیرن یابلایی سر شون میارن یا ...

اره واقعا خطرناکه 

من بابام سرهنگ نیروی انتظامی قبلا خیلی ماموریت میرفت و چند بارم زخمی شد

ولی جدیدا دیگ سابقش رفته بالا ماموریت نمیره 

ببخشیدپلیسهای محترم کارشون خیلی خطرناکه درسته؟مثلا خانوادشون روگروگان میگیرن یابلایی سر شون میارن یا ...

بله خیلی خطرناک هست ولی برای خانواده اشون نه

اتفاقا امنیت خانواده بالاتره و هر چقدر آدم سرشناس تر و درجه بالاتری داشته باشه برای خانواده اش شرایط بهتری فراهمه.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اره واقعا خطرناکه من بابام سرهنگ نیروی انتظامی قبلا خیلی ماموریت میرفت و چند بارم زخمی شدولی جدیدا د ...

اخی الهی چثدربدمن عاشق پلیسام خداانشالله بابای مهربون وعزیزت روخیلی حفظ کنه واقعاپلیسهاحقشونه توی پول غرق بشن چون واقعازحمت کشن باجون خودشون بازی میکنن عزیزم شمادورازجون تابحال تهدیدشدید؟

بله خیلی خطرناک هست ولی برای خانواده اشون نهاتفاقا امنیت خانواده بالاتره و هر چقدر آدم سرشناس تر و د ...

چه بدخیلی ناراحت شدم کاشکی امنتشون حفظ بشه پلیسهای عزیز واقعااا؟چطوری امنتیتشون رو حفظ میکنن یعنی بادیگارددارن چه خووب

اره واقعا خطرناکه من بابام سرهنگ نیروی انتظامی قبلا خیلی ماموریت میرفت و چند بارم زخمی شدولی جدیدا د ...

خوشبحالت گلم کاش بابای پنم سرهنگ بودمن عاشق هیجانشم بعدپرونده های جنایی حل میکردن؟به شماهم میگفتن پرونده هاروخیلی کیف میده 😍😅

اخی الهی چثدربدمن عاشق پلیسام خداانشالله بابای مهربون وعزیزت روخیلی حفظ کنه واقعاپلیسهاحقشونه توی پو ...

مرسی گلم♥

تهدید نه

ما سیستان و بلوچستان زندگی میکنیم درگیری اینجا بین دو قومیت زیاده 

وقتایی ک دیگ خیلی خطرناک میشه وضعیت چند روزی رو میریم تو هتل ستاد نیروی انتظامی ک مخصوص خانواده هاس ساکن میشیم تا وضعیت به حالت قبل برگرده 

خوشبحالت گلم کاش بابای پنم سرهنگ بودمن عاشق هیجانشم بعدپرونده های جنایی حل میکردن؟به شماهم میگفتن پر ...

پرونده جنایی ندارن😂

نیروی انتظامیه

فق ماموریت میرفت و دستگیری و اینا داشت

پرونده قاچاقچی اینا زیاد میاورد خونه بعضیا رو میخوندم