2777
2789

شوهرم امروز سر صبحانه با حالت خنده گفت ..منو خفت کردن و زوری آوردن خواستگاری تو..وقتی هم اومدن تو هم پای منو چسبید و ولم نکردی

والا حقیقت راست میگفت..منم خیلی خجالت کشیدم حال بدی بهم دست داد..والا حقیقت من سنم بالا رفته بود اصلا هم خواستگار درستی نداشتم ..یا میامدن میرفتن دیگه پیداشون نمیشد ..با هر کسی هم که دوست میشدم دیدگاه من ازدواج بود اما دیدگاه اونا رسیدن به تونل های ارتباطی 😑 تا اینکه شوهرم اومد خواستگاری به اجبار خواهرش منم دیدم پسر خوبیه خودم خودمو انداختم بهش .اینکه اومدن خواستگاری و رفتن دیگه زنگ نزدن من مامانمو اجبار به زنگ کردم که بره خبر بده ما اوکی هستیم و مشکلی نداریم خواستید بیاید ..بیاید. اونا موندن تو رودرواسی و برگشتن و منم کم کم در جلسات بعدی خودمو بیشتر غالب میکردم.. خب چکار باید میکردم دلم شوهر میخواست .سنم هم بالا رفته بود.البته بعد ازدواج فهمیدم شوهر خیلی هم چیز مهیجی نبودها والا.خونه بابام بودم تا لنگه ظهر می‌خوابیدم بلند میشدم ..رل بازی.آرایش.سفره خونه.کافیشاپ.کشف چیزها و کارهای جدید.اما الان چی.بیدارشدن در ساعت 6صبح .بچه داری.کلفتی.آشپزی.تحمل کردن غرهای همسرم ایراد گرفتنش از غذا و تمیز کاری خونه واینکه بگه وا حالا مگه چکار کردی یا می‌کنی در خانه.پاهاتو زدی بالای دیوار و همش خواب🥴 از همه مهمتر غریبی اینکه ازدواج کردم شهر دیگه..تنهایی.بی کسی.. افسردگی.. اما وقتی واقعا پای صبحانه اینطوری گفت خودم خجالت کشیدم .خب راست می‌گفت . از یه طرفم نمی‌دونستم چی جواب بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا زمان ما همه دخترها نهایت تا 20شوهر میکردندمن 24سالم بود..در فامیل و اون دوره زمان ما بهم میگفتن ...

حالا خوشت می اومد از شوهرت یا دستی دستی خودتو بدبخت کردی بخاطر حرف مردم

یک عدد چپی