2777
2789
عنوان

خونه ای که گرفتیم دوتا اتاق خواب داره که پنجره ندارن 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 3648 بازدید | 82 پست
بستگی به دید خودت دارهمن آفتتاب پرست مبه حدی که همش بچه ب.دم ت. آفتاب بودم خواهرام همه سفیدن ...

اره منم بنده نور و آفتابم 😫 

حالا چکار کنم 

همه چیزش نوامبر وان 

همونی که میخوام ولی اتاق ها چی 😫😫😫

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس جنوبی نیست شمالیه، جنوبیا هر دو سمت خونه پنجره دارن. من اگه باشم نمی خرم، پنجره نداشتن رو نمی تونم تحمل کنم، علاوه بر نبود نور هوا هم رد و بدل نمی شه، تابستون گرم می شه، اگه پنجره ی رو به نور گیر رو باز کنی صدا و بوی غذای واحدای دیگه میاد. در کل خیلی معایب داره به نظرم خوب شد که متوجه شدی و سریعتر کاری کن

😔 میگم نکنه دلگیر باشه خونه همه چیش عالیه جاش ، مشاعات شیک ، پارکینگ و انباری بزرگ بسیار تمیز ولی ا ...

والا پنجره برای اتاق خواب  بیشتر برای تهویه است

اگه خونه رو پسندیدی 

چیز خاصی نیست اتفاقا راحت می‌خوابید 

ببین نظر شوهرت چیه 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
البته منظورم اتاق خوابشه حال و اشپزخونه روشن بود

اینم یکی از اتاق ها پنجره به نورگیر داره 

یکی دیگه پنجره نداره 

ولی پذیرایی سرتاسر پنجره رو به آفتاب داره و از طلوع آفتاب تا غروبش آفتاب خوره 

اشپزخونه هم به واسطه پنجره پذیرایی روشنه 

ولی اتاق ها 😫

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
والا پنجره برای اتاق خواب بیشتر برای تهویه استاگه خونه رو پسندیدی چیز خاصی نیست اتفاقا راحت می‌خواب ...

اون همه چیزو سپرده به من

میگه تو بیشتر از من خونه ای هرچی خودت دوست داری بگیر 

😫😫😫 

الان به املاکی پیام دادم که ظهر هم بریم خونه رو ببینیم 

ببینم چقدر دلگیره اتاق ها 

اخه یکی از خواب ها پنجره رو به نورگیر داره 

اون همه چیزو سپرده به منمیگه تو بیشتر از من خونه ای هرچی خودت دوست داری بگیر 😫😫😫 الان به املاکی پ ...

باشه عزیزم برو یبار دیگه نگاه کن 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
پس جنوبی نیست شمالیه، جنوبیا هر دو سمت خونه پنجره دارن. من اگه باشم نمی خرم، پنجره نداشتن رو نمی تون ...

میخوایم رهن کنیم 🫠 

ببین این خونه جنوبیه ، واحد هم جنوبی 

کل پذیرایی سرتاسر پنجره داره 

یکی از خواب ها پنجره به نورگیر

یکی دیگه از خواب ها بدون پنجره 

هر طبقه دو واحد 

😕😕😕 ایشالله یه خونه دلباز نصیبت بشه عزیزم من خیلی نور و روشنایی دوست دارم 😫 آنقدر همه چیش خوب بو ...

مرسی عزیزم نظرمنوبخوای خب اتاق براخوابه دیگه نورمیخوای چیکار حالا باز بروبگو میخوام توروزم ببینم نوروایناش چطوره

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

چطوری وقتی خیلی شیکه ی همچین عیب بزرگی داره خونه ای ک اتاق خاباش پنجره نداشته باشنو اصلا مهرنظام نمیزنن احتمالاقدیمی ساخته بازسازی کردن

وقتی چشم امیدت به خدا باشه هیچ چیزاونقدرعجیب نیس که پیش نیاد(:💕🌱
میخوایم رهن کنیم 🫠 ببین این خونه جنوبیه ، واحد هم جنوبی کل پذیرایی سرتاسر پنجره داره یکی از خواب ها ...

آهان متوجه شدم از اون جنوبیاست که هر واحد یه سمت پنجره دارشه. خب اگه رهن می کنید که اشکال نداره مگر اینکه بخواید خیلی طولانی بمونید

اینم یکی از اتاق ها پنجره به نورگیر داره یکی دیگه پنجره نداره ولی پذیرایی سرتاسر پنجره رو به آفتاب د ...

ببین اگه خونه ای به دلت نشسته یا دودلی قیدشو بزن حتی اگه گزینه مثبت زیاد داره من همین اشتباهو سر خونه خودم کردم هرچند ما پولمون کم بود و یجورایی مجبور شدیم و حق انتخابمون خیلی محدود بود ولی من تا سه ماه گریه کردم توی خونه و هنوزم که هنوزم خیلی عادت نکردم بهش پس خونه ای رو بگیر که صد در صد دلت بهش گرمه اگه مشکل بودجه ندارین

خوب عزیزم اتاق خواب برای خوابیدن هستش دیگه چیکار داری نور رو

باید یه هوایی در رفت و آمد باشه 

خونه ما یکی از اتاقامون پنجره نداره که اتفاقا اتاق من و همسرمه مجبوریم همیشه یه ذره در رو باز بذاریم 

آدم می ترسه خفه شه هوا نرسه

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
چطوری وقتی خیلی شیکه ی همچین عیب بزرگی داره خونه ای ک اتاق خاباش پنجره نداشته باشنو اصلا مهرنظام نمی ...

نه عزیز ساخت ۱۴۰۰

ببین اگه خونه ای به دلت نشسته یا دودلی قیدشو بزن حتی اگه گزینه مثبت زیاد داره من همین اشتباهو سر خون ...

مگه میشه مشکل بودجه ای نداشته باشیم 

اینجارو میگه ۸۰۰ که برای ما معقول تره 

تو همین خیابونیه که الان هستیم و پسرم تازه دوست پیدا کرده و میتونه بازم باهاشون باشه

محیطشو دوست دارم 

خونه شیکیه

ولی بزرگ‌ترین مشکلش همینه 😕😕