2777
2789
عنوان

همش میترسم بچم ریز دنیا بیاد🤕

344 بازدید | 29 پست

یه سونو ۳۰ هفته و ۵ روز فقط دادم که ۱۶۵۰ بود

دیگه دکترم نفرستاد سونو چون سزارین اجباری ام..

بنظرتون چند میشه وزنش تا ۳۹ هفته و ۱ روز؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم

منم ۳۲ هفته و ۲ روز سونوی رشد دادم.

سونوی بعدی کی هست ؟

دکتر برام چیزی ننوشت

منم یادم رفت بپرسم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

اگر مشکل قند نداریدلستر ماکاونیشکلات صبحانهخیلی به بچه وزن میدهیه پودر هایی هم هست برای وزن گیری جنی ...

قندم رومرزه ولی همه چی میخورم..خداکنه وزنش خوب شده باشه🥺

وای زایمان زودرس که شده بود برام کابوس🤕

مگه چند هفته ای ؟!

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

نمیدونممنم ۳۲ هفته و ۲ روز سونوی رشد دادم.سونوی بعدی کی هست ؟دکتر برام چیزی ننوشتمنم یادم رفت بپرسم

اگه بچه سفالیکه شاید دیگه نفرسته سونو شاید ۳۷ ۳۸ هفته بفرسته

اگه بچه سفالیکه شاید دیگه نفرسته سونو شاید ۳۷ ۳۸ هفته بفرسته

آره سفالیکه

الان ۳۵ ام.

۳۸ لازمه برم دکتر که سونوی دیگه ای بنویسه؟