اولین روز رفتنم ب مدرسه هیچ حسی نداشتم فقط یادمه مبسر ( درست نوشتم ایا ) واسه اینکه ساکت نگه مون داره گفت هرکی حرف بزنه میندازیمش تو سیاه چال من تا اینو شنیدم شروع کردم گریه کردن ک نههه منو نندازید انقد گریه کردم داشتم غش میکردم مبسر ب غلط کردن افتاد 😆
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودم تنها رفتم مامانم سركار بود بعد دگ رفتيم اونجا و مامانم يه تاج برام خريده بود و بعد مرخصي گرفت اومد يه عالمه ازم عكس گرفت با بچه ها هنوز دارمشون
میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
اولین روز مدرسه رفتن خواهرم بود من سه سال و نیم کوچیکترم.خودمو کشتم که بزارن باهاش برم مدرسه.
ولی اولین روز مدرسه خودم خیلی سنگین و رنگین رفتم توی صف واستادم و باتعجب به بچه هایی که گریه میکردن و میخواستن برن خونه باماماناشون نگاه میکردم.فردایی به اونا جایزه دادن پشیمون شدم چرا منم گریه نکردم 😭😭😭😭
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
کلا از بچگی کارامونو خودمون انجام میدادیم و وابسته نبودیم☺☺☺
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))