2777
2789
عنوان

خاطره اولین روز رفتن ب مدرسه 😄😆

3008 بازدید | 62 پست

اولین روز رفتنم ب مدرسه هیچ حسی نداشتم  فقط یادمه مبسر ( درست نوشتم ایا ) واسه اینکه ساکت نگه مون داره گفت هرکی حرف بزنه میندازیمش تو سیاه چال من تا اینو شنیدم شروع کردم گریه کردن ک نههه منو نندازید انقد گریه کردم داشتم غش میکردم مبسر ب غلط کردن افتاد 😆 

خیلی ام با مزه بود 😄😠

تو شدی 🌙من👶❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم تنها رفتم مامانم سركار بود بعد دگ رفتيم اونجا و مامانم يه تاج برام خريده بود و بعد  مرخصي گرفت اومد يه عالمه ازم عكس گرفت با بچه ها هنوز دارمشون

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

من گفتم خانوم اجازه

بعد معلمه همه رو مجبور كرد واسم دس بزنن چون مودب بودم 😂😂😂😂

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1949218&slug=%D8%A8%DA%86%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D9%85%D9%8A%D8%AF%D9%8A%D9%86-%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D9%83%D9%87-%D9%85%D9%86-%D9%8A%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%88-%D8%B9%D9%85%D8%B1%D9%85-%D9%8A%D9%87-%DA%86%D9%8A%D8%B2%D9%8A-%D8%A8%D8%A8%D8%B1%D9%85&postId=65016275

چه خاطره ى بامزه اى😍😍😂😂

مبصر 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
من خودم تنها رفتم مامانم سركار بود بعد دگ رفتيم اونجا و مامانم يه تاج برام خريده بود و بعد  مرخ ...

اوف عکس من یدونه دارم اخر خندس 

موهام فر بود و کوتاه مقنعه دو متر پف کرده بود جلو موهامم ب شکل خنده داری بیرون بود 

تو شدی 🌙من👶❤️

اولین روز مدرسه رفتن خواهرم بود من سه سال و نیم کوچیکترم.خودمو کشتم که بزارن باهاش برم مدرسه.

ولی اولین روز مدرسه خودم خیلی سنگین و رنگین رفتم توی صف واستادم و باتعجب به بچه هایی که گریه میکردن و میخواستن برن خونه باماماناشون نگاه میکردم.فردایی به اونا جایزه دادن پشیمون شدم چرا منم گریه نکردم 😭😭😭😭

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

من روزه اول که رفتم مدرسه یکی اومد بهم گفت میای بریم دسشوری؟

منم رفتم الان اون صمیمی ترین دوستمه هنوزم که هنوزه با من میره دسشوری

یعنی چی فک میکرده در مورد من   

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

من روز اول تنها رفتم‌

چون مامانم شاغل بود و نتونست بیاد.

کلا از بچگی کارامونو خودمون انجام میدادیم و وابسته نبودیم☺☺☺

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))