2777
2789

چند روز پیش از خدا خواستم ی نفر ک قبلا سر ی موضوع و مشکلات خانواده هامون بهم زدیم ک هنوز دوسش دارم اگ قسمتم امروز ک رفتم بیرون از خونه ب عنوان نشونه ببینمش 

خلاصه خیلی باخدا حرف زدم توی راه ک اگ قسمت هم نبودیم چرا اشنامون کردی این حرفا... 

حالا اگ هستیم ی نشونه بزار همین الان ببینمش 

بعدش ب طور ناگهانی توی خیابون بعد چند وقت دیدمش 

بنظرتون واقعا این نشونه از طرف خدا بود یا اتفاقی بود؟؟؟ 

خدایا درست همه تو رو دارن؛ ولی من فقط تو رو دارم ❤

من عاشق خدا هستم و نشونه هاش 

منم دقیقا شبیه تو هستم 

از بچگی همیشه با خودم حرف میزنم و خدا

و همیشه میگم اگه فلان اتفاق افتاد خدا برام نشونه گذاشته و همیشه همینطور میشه 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت نشونه خواستی و خودت باور نداری؟ 😅 انسانای عجیبی هستیم، البته شایدم به خاطر اینه که خودمون رو اونقد خوب نمیدونیم ک خدا واقعا به حرفمون گوش داده باشه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
من عاشق خدا هستم و نشونه هاش منم دقیقا شبیه تو هستم از بچگی همیشه با خودم حرف میزنم و خداو همیشه میگ ...

اره منم همیشه ازش میخوام برا هرچیزی توی زندگیم ی نشونه بزاره 

نمیخوام اصلاشعاربدم

ولی هربارازخداچیزی خواستم سرنمازفرداش اتفاق میقته

چندشبه ی زن خراب کثافت بااینکه میدونه شوهرم زن وبچه داره اسمس میده ۴صبح روانم بهم ریخته کلی خرف بارش کردم ازرونمیره قبل ازاینکه این اتفاقابیفته به شوهرم شک داستم بااینکه ده ساله چیزی ندیدم ازس ی دفعه به دلم بدافتادگفتم خدایااگه چیزی هست نشونم بده فرداش این زنیکه اسمساش شروع شد.

حالاهی میگم ای خداکاش ازت نمیخواستم کاش اوبی خبری میماندم باهمه مصیبتایی که شوهرم داشت کناراومدم این یکی نمیتونم

حالاموندم این هرزه روچکارکنم شوهرموخیلی دوست دارم نمیتونم بعدده سال بادوتابچه ازش بگذرم شوعرمم ج نمیده ولی این هرزه ول کن نیست

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

روزی ک به خدا گفتی اگه قسمت همدگه هستید توی همون روز بعنوان نشونه اونو ببینی، بعد چن وقت دیدیش؟

دقیقا همون روز ک داشتم میرفتم بیرون ازش نشونه خواستم همون روزم بیرون دیدمش شاید نیم ساعت یا ی ساعت بعدش تقریبا 

دقیقا همون روز ک داشتم میرفتم بیرون ازش نشونه خواستم همون روزم بیرون دیدمش شاید نیم ساعت یا ی ساعت ب ...

اها احتمالا ک نشونست نمیدونم اما بنظرم ی نشونه ای میخواستی ک حداقل وقتی اتفاق می افتاد بهش شک نمیکردی

دخترا الکی درخواست ندید قبول نمیکنم🥴🤡🦴🙈🥌🎠
خودت نشونه خواستی و خودت باور نداری؟ 😅 انسانای عجیبی هستیم، البته شایدم به خاطر اینه که خودمون رو ا ...

اره فکرش نمیکردم اینقدر سریع ببینمش عجیب بود اخه

نمیخوام اصلاشعاربدمولی هربارازخداچیزی خواستم سرنمازفرداش اتفاق میقتهچندشبه ی زن خراب کثافت بااینکه م ...

به زنه زنگ بزن و بشور بزارش کنار و به شوهرت هیچی نگو بزار خودش بیاد ببین چی میگه سکوت نکن که رابطشون جدی بشه

نمیخوام اصلاشعاربدمولی هربارازخداچیزی خواستم سرنمازفرداش اتفاق میقتهچندشبه ی زن خراب کثافت بااینکه م ...

عزیزم میشه برام دعا کنی لطفا ❤️😭

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

😶 تهدیدش کن شاید بیخیال بشه

دخترا الکی درخواست ندید قبول نمیکنم🥴🤡🦴🙈🥌🎠