2777
2789
عنوان

تمام زندگیم گنده

284 بازدید | 19 پست

ماشینم پراید ۸۸ و خرابه 

میخوام ازدواج کنم جهیزیه ندارم 

برای خرید ماشینم ۵۰ م وام گرفتم الان ۱۹ م بدهکار بانکم 

۷ م اقساط گوشیم عقب افتاده 

۹ م یه جا بدهی دارم 

امروز رفتم ماشینمو روشن کنم ببرم تعمیرگاه دیدم باطریشم کار نمیکنه 

خانوادمم شرایط مالیشون افتضاحه چکار کنم 

سلام عزیزم.همه این شرایط و دارن.این دوره که کار زیاد هست .الانم‌که مجردی نهایت استفاده رو ببر و ی جای خوب که حقوق زیاد داره برو سرکار.الان نصف شیفت حقوق ۱۰ تا ۱۲ تومنه که 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.همه این شرایط و دارن.این دوره که کار زیاد هست .الانم‌که مجردی نهایت استفاده رو ببر و ی جا ...

بعد ده دوازده تومن باهاش مگه میشه خورد و خوراک و ... تامین کرد چه برسه جهاز و قسط ؟

عزیزم من هر جا میرم برای ۱۲ ساعت ۱۰ تومنه

کدوم شهرین؟بازم خوبه با ۱۰ تومن الان مجردی میتونی کلی جلو بیفتی .ی کار خونگی هم انجام بده .مث ترشی درست کردن.سبزی خورشتی.لوبیا سبز .اینا هم همیشه آماده داشته باش.پیج بزن مشتری بگیر.راحته