2777
2789
عنوان

ناف نوزاد

531 بازدید | 9 پست

سلام.

دخترم یازده روزشه..روز چهارم نافش افتاد.اما از دیروز از نافش خون میاد...کسی تجربه ای داره بم کمک کنه..نمیدونم چیکار کنم...دکترم بردم گف چیزی نیس..اما میترسم عفونت کنه...

یکیم اینکه زیر گلوش جوشای ریز قرمز زده گفت حساسیته..دارویه ترکیبی داد..ایا این جوشا خطرناکه

خدایا شکر واسه دوقلوهام..🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جوش ها مشکل دارن نه ناف،نگران نباش،هیچ پمادی هم نمی خواد ولی باز به دکتر بگو اگه پمادی چیزی برا جوش هاش هست بهت بده

میشه همگی از خدا بخواهید، که کمک کنه ما عید سال ۹۹تو خونه خودمون باشیم.ممنون  
نه جوش ها مشکل دارن نه ناف،نگران نباش،هیچ پمادی هم نمی خواد ولی باز به دکتر بگو اگه پمادی چیزی برا ج ...

پماد نداد فقط  داروی ترکیبی واسه جوش داده ک میترسم ازش استفاده کنم

خدایا شکر واسه دوقلوهام..🥰🥰

اشکال نداره اگه دکتر داده.همه روزای اول اینقد رو بچشون حساسن.ممکنه جوش ها خارش ایجاد کنه ما نفهمیم بچه اذیت باشه

میشه همگی از خدا بخواهید، که کمک کنه ما عید سال ۹۹تو خونه خودمون باشیم.ممنون  

عزيزم دختر منم اين جوشا رو داشت ي پماد دكتر داد بيست روز استفاده كردم يعني يك ماهش كه بود جوشا ازبين رفت اما من ناف دخترمو دكتر چك كرد گفت خوبه اما اكر زماني خونريزي داشت بيارش دوباره ببينم البته خوني كه زياد و لباس و كثيف ميكنه 

خدايا شكرت بخاطر وجود همسرم ودختر عزيزم ❤️❤️❤️❤️

البته ناف نوزاد بعد افتادن ي سري تكه هاي خوني داخلش هست كه دكتر به من گفت با پنبه و اب جوش تميزش كن و ووزي دوبار پماد آ+د بزن 

خدايا شكرت بخاطر وجود همسرم ودختر عزيزم ❤️❤️❤️❤️