2777
2789

منو یه دوستم هروقت بریم بیرون همه بهش شماره میدن ...یاخوششون میاد ازش 

ینی حتا اگ اکیپی بریم بیرون و خوشگلترین دخترا هم باشن باهامون باز فقط ب اون شماره میدن

قیافش خوبه ها ولی خیلی از اون خوشگلترا هس تو اکیپمون ک منک دخترم از نگاه کردنشون سیر نمیشم واااقعا دلیلش چیه 

پ ن...من نمیگم بیان ب منم شماره بدن ..از اینکه شماره میدن وسط خیابون متنفرممممم.ولی فقط برام جای تعجبه ک چرا هر دفه فقططط اونو میبینن ..شاید فک کنین حسودیه ولی بخدا فقط برام سواله امیدوارم نریزین سرم  

منه گیر ورمین😐😐

چراغ سبز میده   یا مهره مار داره   

من مجرد بودم سگ نگام نمیکرد   الان پسرا و مردا نگام میکنن   نمیدونم چرا

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبکه کرم دارع

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.

احتمالا چشم تو چشم میشه باهاشون. دوستت رو قضاوت نمیکنم و نمی گم بده یا خوبه، اما آدم هایی که سرشون رو بالا میگیرن و به دیگران نگاه میکنن، احتمال اینکه دیگران باهاشون ارتباط برقرار کنن بیشتره. 

طرفدار حق و عقلانیت💙