2777
2789
عنوان

علت اینکه همش ب دوستم شماره میدن چیه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 55 پست
خب خنده دار گفتیحتما حالا جا افتاده تر شدیرسیده ای

اره یکممممم    ولی خب کاش اونزمون نگام میکردن که انقد از نظر اعتماد بنفس تباه نمیشدم 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یکممممم ولی خب کاش اونزمون نگام میکردن که انقد از نظر اعتماد بنفس تباه نمیشدم

دوران زندگی متفاوته 

مثلا زیر ۲۰ ساله ها به چیزهایی فکر میکنن که ۳۰ ساله ها فکر نمیکنن

در واقع الان ملاکاتی داری که برای مردا جذابه نه پسرا

درسته؟

دوران زندگی متفاوته مثلا زیر ۲۰ ساله ها به چیزهایی فکر میکنن که ۳۰ ساله ها فکر نمیکنندر واقع الان مل ...

نمیدونم    مثلا چی دارم ؟   مانتو شلوارم یکم بهتره   اونزمون مانتو شلوار مدرسه بود خخ

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
شاید اندامت جذاب تر شده

قد بلند ترر   ولی کیون ندارما

منم موقع مدرسه اینجوری بودم 

یه اسکلی بود سه سال هر روز میومد دم مدرسم 

بخدا خوشگلم نیستمااااا 

هر کی میبینتم تا باهام نیفتن میگن چه خشک و سرد و مغروره 

ولی انقد بهم شماره میدادن منم قبول نمیکردم دو سه ماه بعدش میومدن خواستگاری

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است