2777
2789

دیروز شنیدم از یکی که فردای عقدم

دختر خاله نامزدم (متاهله)هرجا نشسته از من بد گفته 

گفته رفته بودم عقد چه عروس زشت و چاقه اصلا به پسرخالم نمیاد این چی بوده انتخاب کرده ،دختر خالم فلانی خیلی قشنگ تر از این بود(شوهرم قبلا دختر خالش نامزدش بوده که جدا شدن از هم )

واقعا خیلی ناراحت شدمه  از وقتی شنیدم این حرفو 

من واقعا خیلی سرترم از نامزد قبلی شوهرم چاق هم نیستم .

خیلی دلم می خواد وقتی دیدمش جواب این حرفاش رو بدم ولی بعد میگم ولش کن خودمو کوچیک نکنم 

شما بودین چه عکس‌العملی داشتین؟

واسه عروسی دعوتش نمیکنم تا بترکه

اونی ک ب گوشت رسونده از طرف بدرد نخور تر بوده حواست باشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چه کسی این حرفا رو به تو رسونده من باشم از اون ناراحت میشم نه از خوده طرف 

چون پشت سر ی چیزی گفته ولی اینکه اومده گفته خیلی فتنه ست

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
مادر شوهرم زن بدی نیست واقعا دوسم داره پشتمه وگرنه میگفتم الکی گفته ولی خودش گفت می خوام یروز بهش بر ...

یه سیاستی پشت این حرفه

وگرنه مادرشوهر الکی بد دختر خواهرشو نمیگه

مراقب باش واکنش بد الکی ندی واست دردسر بشه

مادر شوهرم زن بدی نیست واقعا دوسم داره پشتمه وگرنه میگفتم الکی گفته ولی خودش گفت می خوام یروز بهش بر ...

مادرشوهرت اتفاقا بده..نباید بهت میکفت

و در یک فرصت ج‌ال اون طرفو میداد..

خواسته گوشی بده دستت!

💕

دقیقا چه کسی این حرفا رو به تو رسونده من باشم از اون ناراحت میشم نه از خوده طرف چون پشت سر ی چیزی گف ...

مادر شوهرم 

مطمئنم راست میگه چوم قبلا یه حرفایی هم به گوشم رسیده بود ولی باور نکرده بودم

می خواستیم اسم بنویسم واسه عروسی گفت ...

نوالابخدا اگه زشتم بودم زورم نمیومد

اگه نامزد سابق همسرتون اینو گفته بنظرم خواسته شمارو بد جلوه بده که خودشو خوب جلوه بده که یه جورایی به همه بفهمونه که اره من انتخاب خوبی بودم فلانی از دستم داد

دختری که آینده را دید💙🦋