2777
2789
نماز نخونم؟داره قضا میشه

التماس دعا عزیزم ممنون میشم بعد نماز جواب منم بدین 🌸🙏

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز نخونم؟داره قضا میشه

عزیزم تروخدا جواب من بده😢خیلی نیاز دارم دعات میکنم خواهد سیدم..خواهش میکنم

این سری رابطمه من و جواد همیشگی میمونه یا اخرش جداییه؟

مشکل بابام و جواد چی میشه؟اشتی میکنن؟!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡

نماز نخونم؟داره قضا میشه

منم تو رو قرآن بگوووو فدات شم چشم ب راهم. 

آموزگاری آخر هفته نتایجش میاد آیا قبولم؟؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
بابا من که چیزی بلد نیستمدیدید که‌ همه‌ اشتباه بود ماشالله چه درخواست دوستی دادین، حالا بخابم یا چر ...

اشکال نداره هرچی حس کردین بگین لطفا 😂🌸

حس اون اقا بهم چیه ازدواج میکنیم؟ اگه اره کی پیشنهاد میده ؟

اموزش ابتدایی قبولم یا دبیری ؟ 

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

اشکال نداره هرچی حس کردین بگین لطفا 😂🌸حس اون اقا بهم چیه ازدواج میکنیم؟ اگه اره کی پیشنهاد میده ؟ا ...

یکم تنبلی تو کارای خونه با غرغر کمک میکنی

لوسی 

ولی ماشالله زبون داری

دوس داری شوهری بگیری که همیشه براش لوس کنی، تو خیالاتت زیاد براش زبون میریزی

دوست داری شوهرت هرچی بگی بگه چشم 

یکم تنبلی تو کارای خونه با غرغر کمک میکنیلوسی ولی ماشالله زبون داریدوس داری شوهری بگیری که همیشه برا ...

مشخصات منم بگو لطفا 

کی ازدواج میکنم؟ 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
یکم تنبلی تو کارای خونه با غرغر کمک میکنیلوسی ولی ماشالله زبون داریدوس داری شوهری بگیری که همیشه برا ...

منم بگوووو. 

آموزگاری آخر هفته نتایجش میاد آیا قبولم؟؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم