2777
2789

۳ بخش اصلی روتین برای همه آدما لازمه فیس واش و ضد افتاب و ابرسان .

فیس واش از برند سراوی

ابرسان کلینیک یا شیسیدو و مرطوب کننده انوا

ضد افتاب شیسیدو

البته من مشکلات پوستی زیاد داشتم لک و جوش و جوش سر سیاه و.... و یه روتین کامل استفاده کردم که بخوام بگم طولانی میشه ولی یکی از بهترین ها به غیر از اون ۳ بخش که گفتم سرم الفااربوتین اوردینری بود .

سرم نیاسینامید اوردینری هم عالی بود

تونر اوردینری و ترمیم کننده سام بای می هم خیلی تاثیرگزار بود

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ بخش اصلی روتین برای همه آدما لازمه فیس واش و ضد افتاب و ابرسان .فیس واش از برند سراویابرسان کلینیک ...

سرم الفاربوتین برای چی خوب؟

فیس واش قبلش محلول پاک کننده ارایش بزنیم؟

خدایا شکرت ، ناجی تویی نه این جماعت!
من از پیج معتبر خریدم اصالت کالا رو هم چک کردم تمام شرایط اصل بودن رو هم داشت خیالم ازین بابت راحته

هنوزم همون قیمت داره؟

خدایا شکرت ، ناجی تویی نه این جماعت!
سرم الفاربوتین برای چی خوب؟فیس واش قبلش محلول پاک کننده ارایش بزنیم؟

بله اگه ارایش دارید اول با میسلار یا بالم پاک کنید بعد با فیس واش بشورید و بقیه روتین رو انجام بدید .

الفااربوتین اوردینری برای سد دفاعی پوست عالیه من سد دفاعی پوستم کاملا نابود شده بود و الفااربوتین درستش کرد 

لک و جای جوش رو از بین میبره و پوست رو روشن میکنه 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بله اگه ارایش دارید اول با میسلار یا بالم پاک کنید بعد با فیس واش بشورید و بقیه روتین رو انجام بدید ...

بین آلفا اربوتین اوردینری و ضد لک بیوتی آف جوسان گیر کردم 

محصولات کره ای هم خیلی تعریف شنیدم

بین آلفا اربوتین اوردینری و ضد لک بیوتی آف جوسان گیر کردم محصولات کره ای هم خیلی تعریف شنیدم

الفااربوتین بیوتی اف جوسان هم فوق العادس 

محصولات کره ای بعضیاشون خوبن ولی همشون نه 

بیوتی اف جوسان برند خوبیه سرم الفااربوتینش هم عالیه 

ولی بازم ترجیح من الفااربوتین اوردینری هست تاثیرش سریعتر و بیشتره.

قیمت ش چنده عزیز،داروخونه هم داره،چون منم منافذ باز دارم،دیگه چی میزنی برای منافذ باز

870 قیمتشه

نه داروخانه ها ندارن از پیج های معتبر خرید کنید چون فیکش زیاده 

من روتین پوستی دارم کنارش از این سرم برا منافذ و جوش استفاده میکنم