2777
2789
عنوان

آزمایش خون و تعیین جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 15699 بازدید | 35 پست

در ضمن دکتر من گفت آنومالی دوم رو بهتره آخرای ۱۹ یا هفته ۲۰ انجام بدین که جز بررسی سلامت قلب، کلیه روده و کبد و لوله های عصبی هم تکمیل شده باشه و قابل بررسی باشه

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تحقیقی توی دانشگاه های ایران شده که در بتای کمتر جنسیت پسره .طبق این باید نی نیتون پسر باشه ,انشا ...

میدونید از چه عددی به بالا امکان دختر شدن هست دوست عزیز ؟

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
میدونید از چه عددی به بالا امکان دختر شدن هست دوست عزیز ؟

نوشتن که 40 با بالا دختره ,منمم چند تا تاپیک زدم و از مادرهای نی نی سایت جنسیت و بتاشونو پرسیدم ,خیلی همکاری نکردن ,اما خودم مجبور شدم پستهای قبلیشونو بخونم ,تو مقدارهای بالا جنسیت پسر هم زیاد بود ولی یکی از دوستان میگه که مقدار بالا برای بعضی بخاطر بیماریه ,ولی مقدار های پایین اکثریت پسر بود .ولی اینم درصدیه و 100% کامل نیست 

خدا جون واسه همه چی ممنون 
نوشتن که 40 با بالا دختره ,منمم چند تا تاپیک زدم و از مادرهای نی نی سایت جنسیت و بتاشونو پرسیدم ,خیل ...

مرسی عزیزم .رفتم تاپیک قبلیتون رو کامل خوندم .حتماخبرش رو میدم .ممنون ک وقت گذاشتید

مرسی عزیزم .رفتم تاپیک قبلیتون رو کامل خوندم .حتماخبرش رو میدم .ممنون ک وقت گذاشتید

عزیزم من میخوام بدم ازمایشگاه پارسه میگم با از خون جواب رو میدن که دختره یا پسر؟ حالا شما نی نی چیه ؟ من یه پسر دارم دوست دارم دختر شه اگه خدا بخواد

یه تحقیقی توی دانشگاه های ایران شده که در بتای کمتر جنسیت پسره .طبق این باید نی نیتون پسر باشه ,انشا ...

سلام عزیزم‌خوبی من رفتم سونو انومالی تو ۱۹هفته و جنسیت نی نی جان دختر بود .گفتید بهتون خبر بدم 😙