2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا هیچ کس راضی نیست 

من لاغرم از اندامم راضیم ولی صورتم هیچ جوره نمیتونم چاق کنم مثل جنازه دو پا میمونم 

کافیه یه مشکل و ناراحتی برام پیش بیاد تو یک هفته چند کیلو کم میکنم همین چند کیلو باید یک سال جون بکنم تا برگردم به وزن قبلی 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
هرچی باشه لاغری از چاقی بهتره

چاقی اگر همراه با چاقی شکم و پهلو نباشه و کل اندام ها با هم تناسب داشته باشه بد نیست به نظر خودم چاق شدن خیلی سخت تر از لاغر شدنه خوردن یک قاشق اضافه بیشتر از ظرفیت هم حالت بد می‌کنه هم وعده بعدی دیگه اشتها نداری

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

لاغری اصلا هم خوب نیست. ادم باید متناسب باشه. من خودم لاغرم قدمم تقریبا بلنده. یعنی وقتی می خوام لباس بخرم مرگ رو جلو چشمام می بینم. هیچی خوب به تنم نمی شینه. تازه چون صورتم هم لاغره بینیم بزرگ دیده میشه. خیلی بده

خوش بحال هر کسی که توپره    چاق ن هااا   توپر   چیه ن ک ..ون دارم ن چیزی اح

همیشه لاغر مردنی ام

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌