2777
2789

نظرتون راجع به کورد های خراسان شمالی چیه؟ تا به حال باهاشون برخورد داشتین؟

بدون تعارف نظرتون رو بگین ناراحت نمیشم. 

*دوستان لطفا تعصبی برخورد نکنید و به نظر همدیگه احترام بذارید❤️

نه برخورد نداشتم ..

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برخورد نداشتم از نزدیک ،خوشحالم ک دارن ب اصالتشون برمیگردن و اگاه میشن 

و متنفرم از اینکه وقتی خودشونو معرفی میکنن میگن ما کرمانجیم،درصورتی ک اشتباهه بایدبگن کوردیم

من کورد سۆرانم،مث این میمونه منم بگم من سۆرانم ،تا این حد اشتباه و مسخره

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

همه ی ایران عزیزن و محترمنظرخواهی چه معنی داره عزیزم

اون که البته. فقط می خواستم بدونم چقدر ما رو می شناسن.😆 برام سوال بود خب. چون اینجا رو ببینی تو خیابون تو ماشیناشون هم اهنگ علی احمدیانی و رامین تجنگی و.. گوش میدن یعنی هلاکشونن ها😂😂😂

برخورد نداشتم از نزدیک ،خوشحالم ک دارن ب اصالتشون برمیگردن و اگاه میشن و متنفرم از اینکه وقتی خودشون ...

دقیقا. آخه چون از کورد های کردستان جدا شدن و دور افتادن و تقریبا فرهنگ هاشون یکم متفاوته میگن کرمانجیم. در هر صورت از من که می پرسن به شخصه میگم کورد کرمانجم🥰

دقیقا. آخه چون از کورد های کردستان جدا شدن و دور افتادن و تقریبا فرهنگ هاشون یکم متفاوته میگن کرمانج ...

چلی اسمتو نوشتی کرمانج🤪حتی تو متنتم کرمانج بود باز

تو مجازی و رسانه باید بگیم کورد ک همه بدونن شما ی تیکه جداشده از کوردا هستین ن ی بخش جدا،ک مث اون بلاگره کسی جرات نکنه بگه نباید کوردی بپوشین هرچند مردم ازخجالتش دراومدن🤣🤣

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

فداتون بشمم🥹به نظرم رسانه و فضای مجازی بیشتر باید فرهنگتونو به نمایش بذاره تا اشنا شیم🥲

ماشالله بچه های رقاصمون خیلی تلاش می کنن که حداقل موسیقی ها و رقص هامون رو به نمایش بذارن و دیگران رو آشنا کنن اما زیاد بازدید نمیشه. مثلا یکیش پیج pesarekormanj

تازه بعضیا فکر می کنن کرمانج یه شهره میگن کرمانج کجای ایرانه دقیقا؟🤣

چلی اسمتو نوشتی کرمانج🤪حتی تو متنتم کرمانج بود باز تو مجازی و رسانه باید بگیم کورد ک همه بدونن شما ...

عادت شده🤣 البته لباس شما خیلی قشنگ تر از ماست. لباس ما بیشتر جنبه مجلسی داره و نمیشه تو این روزگار تو خیابون پوشید. مثلا فکر کن با اون دامن چین چینی و پف پفی قرمز راه بیوفتی تو خیابون 🥰😂 سختم هست خب سنگینه

چقدر بد. ما اینجا کشته مرده کورد و کردستانیم🙂❤️

من همیشه حس خوبی به کرمانجهای خراسان دارم با این که هیچ وقت هیچکدومشون رو از نزدیک ندیدم. برام جالبه که بعد از سالها دور شدن از سرزمین اصلی همچنان زبانشون رو حفظ کردند. نمی‌دونستم که شماها هم نسبت به ما همچین حسی رو دارید 💚🌺

من همیشه حس خوبی به کرمانجهای خراسان دارم با این که هیچ وقت هیچکدومشون رو از نزدیک ندیدم. برام جالبه ...

ای جانم😍 منم هیچوقت با کورد های کردستان یا کرمانشاه برخورد نداشتم اما تو اینستا پیج های رقص یا بلاگر های کورد رو دنبال می کنم. اهنگ هاتونو گوش میدم. در اوج نابلدی سعی می کنم شبیه شما برقصم🤗😂 در کل خیلی دوست داشتم این تعطیلات یه سفر بیام اون ورا. اما قسمت نشد ان شااله بعد کنکور❤

من همیشه حس خوبی به کرمانجهای خراسان دارم با این که هیچ وقت هیچکدومشون رو از نزدیک ندیدم. برام جالبه ...

یه بار تو خیابون یه جوون با لباس محلی کوردی دیدیم داداشم یهو برگشت گفت آبجی کورده!😃😍🤣 منم هیجان زده همچین طرف رو نگاه کردم که برگاش ریخت. خواستم بگم هر بژی کورد زبونم نچرخید از ذوق😔😂