2821
2789
عنوان

مادرای باردار لطفا بیاین با تشکر

54 بازدید | 9 پست

من الان تو ۲۵ هفته هسم و دکترم تو ۱۲ هفته نگفت که برم n tبدم و آزمایش خون الان خدم میخوام برم بدم آیا تو این هفته میشه.... برا ازمایش باید ناشتا باشم تو روخدا دعا کنین بچم سالم باشه

آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه دیر.نگران چی هستی بچخ سالم ان شاءالله

ینی نمیشه الان

آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉

مگه میشه ؟!سونو غربالگری در دو مرحله انجام میدمانومالی چی؟! اونو انجام دادیالان انجام دادنش نمی‌دونم ...

غربالگری فقط یه بار انومالی هم که نگفت منم چون بارداری اولم هس نمیدونم کسی هم نگفت الان از سایت دیدم 

نمیشه.ان تی زمان خاصی داره بازم از دکترت بپرس شاید یک ازمایش خاصی باشه

باشع مرسی ازمایش خون برای چیه

ببین عزیزم دوتا غربالگری داریم که هردوهم آزمایش خون دارند. یکی هفته ۱۱تا۱۳ که همون ان تی هست و بعدی ۱۸تا۲۲ که انومالی هست. منتها جدیدا اکر ازمایش غربالگری اول و سونوی اون خوب باشه دیگه دکتر ممکنه آزمایش مرحله دوم رو ننویسه. حالا نمیدونم شما احتمالا غربالگری اول یعنی ان تی رو رفتی اما انومالیو نرفتی‌‌. به دکترت بگو که برات انومالی رو بنویسه چون میتونی برای چک کردن سلامتی بچه ات مجدد انومالی بری. اون بازه زمانی ۱۸تا۲۲هفته برای اینه که اگه خدایی نکرده مشکلی داشت فرصت سقط باشه. شما انشاالله که بچه ات سالمه ولی زبونم لال مشکلی هم بود دیگه چون دیرشده کاری نمیکنن. اما این فکرا رو ول کن فقط خواستم که جریان رو‌بدونی. انشاالله نس نی همه چیش خوبه میتونی بری چک کنی و خیالت راحت بشه.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز