2777
2789
عنوان

کیا هوای کربلا دارن 🙂🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم امام حسین وحضرت ابافضل دوسم ندارن!! نمیدونم چرا

منم حس میکنم دوستم ندارن که نمیطلبن 💔

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

من براتون الهی به رقیه میگم و صلوات میفرستم لطفا شمام برای من دعا کنید امسال بابام راضی بشه وشرایطش جور شه برم 🥲😭

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌    

الان فقط بیقرار مشهدم. انگار یچی گم کردم انگار پریشون و سردرگمم. حس میکنم برسم پیش امام رضا حالم خوب میشه 

دعاکنید برام جورشه برم زودتر 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
اوایل مرداد میخوام برم

خوش به سعادتت التماس دعا 🤍

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
منم حس میکنم دوستم ندارن که نمیطلبن 💔

خیلی دوست دارم حاجت مو ازامام حسین وحضرت ابالفضل بگیرم میدونم محال ه!! اماحس م میگه دوستم ندارن!!

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

خیلی دوست دارم حاجت مو ازامام حسین وحضرت ابالفضل بگیرم میدونم محال ه!! اماحس م میگه دوستم ندارن!!

ان شاءالله بهش برسی برای منم دعا کن 

اینو نگو عزیزم من خیلی حاجتای محال گرفتم از اهل بیت

فقط ایمان داشته باش و توکل

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40