2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله گلم مشکل چیه

عزیزم چ کشوری هستید ؟ اونجا دارویی ک برای بیماری گال باشه به صورت قطعی درمان کنه هست؟؟ نزدیک دو ساله دارم خودم و خونوادم خستم شد همه راه ها رفتم 😔درمان نمیشیم

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐
بله من ایران نیستمچه کمکی میخواین

دارویی برای درمان گال اونجا میشناسید ؟؟مامانم هر روز گریه می‌کنه دیگه خسته شده از شستشو 😔نزدیک دوساله خوب نمیشیم از شر این گال خلاص نمیشیم 

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐
بله گلم مشکل چیه

کل شیراز تهران هر جا بگی گشتم زنگ زدم آدم فرستادم اینقد گشتم اون دارویی ک خوب بود دیگه شرکتش نمیزنه بخدا نمی‌دونم چرا اینکار میکنن خب چرا کشور تولید نمیکنه ؟

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐
دارویی برای درمان گال اونجا میشناسید ؟؟مامانم هر روز گریه می‌کنه دیگه خسته شده از شستشو 😔نزدیک دوسا ...

گال چیه عزیزم؟

توضیح بدید از داروخونه میپرسم براتون

من آیینه تو هستم...
مگه گال هنوز هست

هست منم نمی‌دونم از کجا گرفتم به خانواده ام منتقل کردم یک سال خودم داشتم تختم جدا هست تا اینکه خواهرم میخابه یه شب رو تختم اونم گرفته به بقیه داده الان نزدیک دوسال میشه خودم در گیرم خانواده ام  نزدیک یکساله

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐
گال چیه عزیزم؟توضیح بدید از داروخونه میپرسم براتون

گال یه حشره هس از تک و طایفه کنه هست .از خون زیر پوست تغذیه می‌کنه شب ها خارش شدید داره با تماس دست یا جای نشستن و خوابیدن کسی ک درگیره تو هم میگیری .خارش شدید داره جوش داره ینی شب و روز میخارونی بقیه هم اگر سر جان نشستن یا لباس هات چیزی استفاده کردن میگیرن .این حشره خیلی ریزه با میکروسکوپ دیده میشه از طریق حیوان هم منتقل میشه ممکن هحیوان درگیر باشه 

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐